360 ° module de training în vânzări

Ședințe de vânzări la GALLA

Birou – trabuc – piscină

Pool & Cigar BAR by GALLA Events
[ viziune sală de evenimente corporate ]

Vânzătorii tăi performează lună după lună, trimestru după trimestru. În momentul în care performanța lor este evaluată devenim partenerul companiei tale. În aceste momente critice pentru compania ta, nivelul lor de stres, dacă este posibil, trebuie să fie ZERO. Ieșim din birou – la piscină – cu un trabuc și cu un singur gând: performanță. Conceptul de ședințe periodice GALLA Events te ajută să evaluezi performanța lor și să decideți împreună următoarea etapă pentru afacerea ta într-un cadru în care viziunea de ansamblu este provocarea pe care ne dorim să o dezvolți pentru fiecare membru din echipa ta.

Dacă discutăm despre viziune discutăm implicit despre imaginație.

Viziunea GALLA începe de la poarta companiei tale și se termină în siguranță la scara blocului în care vânzătorul tău locuiește. Pentru că ei trebuie să fie relaxați iar un pahar de vin, un trabuc iar la final – ca și digestiv – un pahar de cognac – suntem convinși că le elimină stresul și dezvoltă spiritul de echipă. Partenerul nostru de mobilitate – AWR – se asigură atât de începutul experienței dar mai ales de finalul acesteia.

Prima pauză. O să îți întâmpinăm echipa în sala de evenimente corporate Avantgarde cu o cafea și un trabuc iar aperitivul îl servim la prima pauză din ședința companiei tale. Pentru că ei trebuie să fie concentrați la analiza periodică a performanțelor companiei. Aperitiv: mousse de foie gras – 30 g, coșulețe cu salată de fructe de mare – 50 g, mini tartă cu avocado, somon și ou de prepeliță – 50 g, cestino de parmesan cu bresola – 50 g, creveți crocanți cu sos dulce acrișor – 40 g, prosciutto di parma con melone – 50 g, salam vinno rosso AGIL cu cabernet sauvignon THESAURUS– 50 g, crostini cu pate de somon făcut în casă, caprese cu mozzarella di bufala – 50 g, halloumi pe plită cu dulceață de măsline – 50g, antipasto: roșii uscate, măsline, anghinare – 40 g., salam din vită angus TORRO by AGIL – 80g. Prânzul în echipă. File de biban și beure blanc cu șofran, risotto cu radicchio și baby zucchini – 200g, Supă cremă parmantier cu aromă de trufe – 300g, Sărmăluțe de vițel cu bacon și mămăliguță la grătar – 350 g, Friptură din Vită Angus TORRO – cu sos de foie gras, cartofi gratinați și sparanghel cu bacon – 400g. Apă plata – 2 stele Michellin Perenna Premier, 3 stele Michellin – AUR’A și bineînțeles un pahar de vin din Cramele Thesaurus.

[nggallery id=54]

Pool & Cigar BAR

Nu putem să încheiem ziua decât lângă piscină cu un pahar de cognac Hennessy, un trabuc și bineînțeles cu o echipă mai închegată și mai încrezătoare în forțele sale.

Detalii logistice: interval disponibil sala Avantgarde – luni – vinery 09:30 / 17:30, capacitate maximă sală – 70 de persoane, videoproiector, coffe break – inclus în prima pauză. GALLA Events | Puterea imaginației

Află mai multe detalii la:

📞 0731 600 000
🔗 galla-events.ro
📧 office@galla-events.ro
360 ° Orașul premierelor by GALLA
[ Marketerum – integrator Timişoara 2021 ]
Click to TWEET: viziune corporate GALLA.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Vânzări » Lead Generation
Despre structura de externalizare a proceselor de social media B2B Strategy @ Daniel Rosca
Rezistența la schimbare…

[ -25% discount training vânzări B2B ]

Procesul de vanzari din agentiile de turism @ Povestea Locurilor
Revoluționăm procesul de vânzări al agențiilor de turism!

[ teambuilding în locul de naștere al poporului român ]

Close