Ce este coaching-ul? Despre structura procesului de antrenament în afaceri.

Coaching

Daniel ROŞCA B2B Strategy

Antrenament în afaceri * începând de la 250 € lunar

Diferenta intre procesul de Business Coaching si cel de Consultanta rezulta din adresabilitatea diferita a serviciilor precum si din nevoile interne de dezvoltare diferite.

Te invitam se studiezi opiniile noastre referitoare la performantele de optimizare a performantelor organizationale ce pot fi obtinute prin Coaching precum si la cele despre randamentul de recuperare investional care rezulta prin proces de Business Coaching vs Consultanta.

Our Leadership Vision? “Push people outside of their comfort zones & support them!”

Prin Consultanta se poate accesa expertiza de nisa iar solutiile sunt furnizate de o terta parte, consultantul extern. Procesul de Business Coaching are scopul de a dezvolta capacitati personale si organizationale, in cazul prezentat, de Management Strategic, Tactic sau Operational, pentru ca ulterior sa fie furnizata expertiza in interiorul companiei, independent de o terta parte.

In procesul de Business Coaching o sa fii antrenat sa gasesti singur solutiile de dezvoltare. Si pentru ca sunt provenite din experienta personala sunt mai durabile si bineinteles mai profitabile.

Din aceasta diferenta provin si randamentele investitionale diferite ale celor doua categorii de servicii, Consultanta in Management si Business Coaching, unde pe termen scurt si mediu coeficientul de ROI pentru client prin cele doua tipologii de abordari este mai mare daca amintim de Consultanta, din simplul motiv al aplicabilitatii imediate a solutiilor livrate prin expertiza directa a consultantului.

Business Coaching » Procent mediu de returnare a investitiei de 650%?

In procesul de Business Coaching in prima etapa accentul este pus pe dezvoltarea indirecta a performantelor in afaceri prin dezvoltarea initiala a capacitatilor clientului, care ulterior are rolul de catalizator in optimizarea indicilor de performanta interni.

Management Strategic

Business Coaching. Management Strategic

Management Tactic

Business Coaching. Management Tactic

Management Operational

Business Coaching. Management Operational

 

 

 

 

 

 

In acest fel perioada de calcul a coeficientului de ROI pentru client este marita iar pe termen scurt si mediu comparativ cu procesul de Consultanta si raportat la indicatorii de performanta directi ai companiei este mai mica. Pe termen mediu si lung in opinia noastra acest proces de Business Coaching este inegalabil din punct de vedere al coeficientului de ROI pentru client.

Asigura performante inegalabile si nu poate fi comparat cu nici o alta categorie de servicii cu scop de dezvoltare organizationala!

Termenul de Business Coaching este o notiune relativ noua pe piata din Romania si se refera exclusiv la dezvoltarea capacitatilor proprii sau a anumitor aspecte specifice din interiorul afacerilor prin implicarea 100% a destinatarilor acestui gen de serviciu spre deosebire de procesul de Consultanta, unde terta parte, consultantul, furnizeaza solutiile.

Pentru ca provin de la client solutiile sunt mai durabile iar la finalul procesului de Business Coaching procentajul de returnare investitionala este categoric mai mare decat in cazul celui de Consultanta.

Pentru ca provin din experienta personala, beneficiile au durabilitate mult mai mare in timp, decat ceea ce iti spune altcineva sa executi (Consultanta – proces extern de infuzie expertiza) pentru profitul companiei tale!

In opinia noastra procesul de Business Coaching pe care l-am optimizat in ani de experienta si dezvoltare asigura cel mai mare procent de returnare investitionala.

Va expunem mai jos o comparatie, opinie personala a noastra, asupra randamentului de recuperare investitionala dar mai ales asupra beneficiilor ce pot fi obtinute prin cele mai uzuale trei metode de optimizare a performantei organizationale.

Training vs Consultanta Management vs Business Coaching

Ca un prim pas te invitam mai jos sa iti identifici unul sau mai multe aspecte de interes in vederea optimizarii performantei individuale sau organizationale.

Aspecte posibile de optimizat cu ajutorul procesului de Business Coaching:

Capacitate proprie de Management Strategic, Tactic si Operational in Business?

Sinergie climat intern de performanta?

Randament scazut al performerilor?

Situatii conflictuale in interiorul echipei?

Motivarea non financiara in business?

Dezvoltarea personala (Antrenament = Coaching)?

Echipa de vanzari demotivata?

O noua directie de dezvoltare in business?

Pierderea motivarii leaderilor?

Orientarea pe Leadership Development prin Coaching?

Delegarea responsabilitatilor?

Scalabilitatea in business si balanta life vs work prin coaching?

De ce ai avea nevoie de Business Coaching si ce beneficii ai putea obtine?

Nu stiu daca iti place fotbalul sau nu, dar risc si iti raspund la aceasta intrebare adresandu-ti alta intrebare:

Real Madrid si Cristiano Ronaldo de ce au nevoie de proces de Coaching prin Jose Mourinho?

Timp exclusiv alocat optimizarii climatului de performanta.

Pentru ca marea majoritate a competitiei tale provenita din companiile multinationale apeleaza de zeci de ani la Coaching din prisma performantei obtinute precum si a nivelulului ridicat de returnare a investitiei.

Pentru siguranta de dezvoltare a afacerii tale pe termen mediu si lung.

Pentru scalabilitate in business.

Pentru exituri profitabile din business.

Pentru ca este singurul serviciu cu scop de optimizare prin implicare bi-directionala – client proces coaching – antrenor business.

Daca esti pe cale sa investesti in dezvoltarea companiei tale iti prezentam mai jos niste opinii utile:

Stiai ca 10% din informatie ramane pe o perioada de doua saptamani intiparita in memoria participantilor la cea mai comuna forma de dezvoltare organizationala, procesul de Training in Vanzari?

Cum ai putea sa asimilezi in 5 ore de Training Vanzari Business 2 Business 48 de metode pentru crestere a vanzarilor?

Si daca totusi le asimilezi, le poti si aplica?

Care este coeficientul de R.O.I. al acestui serviciu?

Investitia in Training

Returnare investitionala necuantificabila!

Stim, o sa “obtinem” multe critici in urma acestei afirmatii dar asta este opinia noastra…

Te rugam sa accesezi sectiunea de Training. Ti-am pregatit o surpriza si anume o oferta extrem de avantajoasa la serviciile noastre de Training din punct de vedere al maximizarii rezultatelor ulterioare procesului de Training prin Coaching.

Ca sa ne cunoastem mai bine in viitor dar si pentru a nu iti irosii bugetul pe solutii cu ROI scazut doar pentru ca noi suntem niste vanzatori antrenati si stim sa vindem bine Training…!!!

Investitia in procesul de Consultanta Management

Procesul de Consultanta in marea majoritate a cazurilor implica timp semnificativ alocat de catre consultant ceea ce duce in final la un raport de ROI mediu comparat cu procesul de Business Coaching care maximizeaza prin efortul bi-directional al ambelor parti, atat timpul, cat si bugetele investite.

Investitia in procesul de Business Coaching

Destinatia preponderenta a acestei metodologii este dezvoltarea abilitatilor tale sau a echipei pe care o coordonezi iar din experienta iti spunem ca procesul de Business Coaching are pe termen mediu si lung cel mai bun coeficient de ROI din prisma eforturilor comune pe care le implica, atat din partea ta ca si client, cat si din perspectiva consultantului.

Estimativ, te poti astepta, apeland de la un antrenor cu experienta in ariile de expertiza pe care doresti sa le dezvolti, sa obtii un raport minim de returnare investitionala de minim 650% pe termen mediu.

Nu ezita! Merita!

Nu esti pregatit pentru proces de Business Coaching intens?

Te invitam sa studiezi si sa analizezi o etapa premergatoare, procesul optimizat de Training dezvoltat de echipa noastra aici.

Noi il numim Stretching.

Te invit deasemenea sa analizezi expertiza, diferentiatorii propusi de abordarea B2B STRATEGY, precum si recomandarile noastre in pagina dedicata Studiilor de Caz si in pagina alocata Testimonialelor.

Pentru ca experientele personale sunt generatoare de valoare adaugata!

Te invit sa analizezi cele 3 programe de Business Coaching in segmentul Business to Business:

Proces Business Coaching la nivel Executiv.

Proces Business Coaching la nivel de Echipa.

Proces Business Coaching la nivel Individual.

Procese dezvoltate din expertiza profesionala directa in segmentul Business to Business.

2014? 4P vs 5C » Audit Gratuit » Programeaza-l! | Ramai informat(a) » Diferentiaza-te… !

B2B vs B2C? Expertiza profesionala fondator Agentie B2B Strategy, Daniel Rosca, LI:

+40744336643 | roscadaniel@gmail.com | office@b2b-strategy.ro

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Subiect

  Mesaj

  Cateva detalii despre viziunea ta: