Procesul de consultanta in management, un instrument strategic pentru diferentiere. Consultanta management marketing & vanzari.

Consultanta

Consultanta Management Marketing » Consultanta Vanzari » Stabilitate

Generare nevoie de cumparare?

Consultanta Marketing sau Vanzari?

Nivel Operational sau Strategic
?

Consultanta in Management este una din cele mai performante metode de optimizare a performantelor organizationale si poate deveni o resursa de diferentiere importanta in strategia proprie de dezvoltare.

Cu ajutorul procesului de Consultanta Vanzari dezvoltam performantele Departamentului de Vanzari sincronizand executia cu obiectivele trasate de la nivel Strategic prin Marketing Strategic. Anticipare & diferentiere?

Finalizam abordarea prin optimizarea procesului de dezvoltare a procesului de definire a Strategiei de Vanzari. Pentru performanta pe timp de recesiune abordam procesul de Consultanta in Vanzari prin solutii integrate de Marketing Strategic si Resurse Umane.

Solutii de consultanta dezvoltate din expertiza echipei in Management, Vanzari si Marketing pe segmentul Business to Business.

Marketing Strategic

Marketing Strategic B2B

Strategie Vanzari

Strategie Vanzari B2B

Management Vanzari

Management Vanzari B2B

Portofoliu B2B Strategy. Strategie Vanzari B2B

Prin serviciul de Consultanta in Management Vanzari optimizam tipologia de Management avand ca obiectiv final excelenta in executie a Echipei de Vanzari.

Pentru ca in Vanzari oamenii sunt cheia performantei iar sinergia Echipei de Vanzari (* Orange) poate reprezenta principalul diferentiator in performanta. Totusi, ca randamentul acestui proces sa fie maxim si sa se reflecte in rezultatele de vanzari, este recomandat sa fie identificate intr-o prima etapa ariile care necesita inbunatatire iar in etapa a doua sa se verifice compatibilitatea expertizei furnizorului de consultanta selectat cu nevoile interne de optimizare.

” Businesses that maintain their Marketing efforts during an economic downturn have the greatest opportunities for Competitive Repositioning “ Daniel Rosca

In consecinta, intr-un prim pas, te invitam mai jos sa analizezi unul sau mai multe aspecte pe care le poti avea in atentie spre optimizare in afacerea ta cu scopul ulterior de a identifica cum te poate ajuta procesul de Consultanta Management la cresterea performantei organizationale.

Ulterior, te invitam la o expunere a diferentiatorilor prezenti in abordarea de optimizare a afacerilor prin solutiile de Consultanta Management dezvoltate de echipa B2B STRATEGY.

Te invitam deasemenea sa analizezi diferentiatorii nostri proveniti din experienta directa in proiecte de Consultanta Management Vanzari, Consultanta Marketing Strategic si Consultanta Strategie Vanzari detaliati in studiile de caz.

Portofoliul nostru de servicii propune o crestere a performantei organizationale prin proces de Consultanta in Management cu adresabilitate la nivel Strategic, Tactic si Operational.

Procese orientate pe expertiza directa in Marketing Strategic, Strategie Vanzari si Management Vanzari pe segmentul Business to Business si pe cel B2B2C.

Utilitatea procesului de Consultanta?

* despre idioti si despre consultanti mediocri:

Adevărul despre marketing și consultanții în marketing

Aspecte posibile de optimizat prin Consultanta in Management:

Vanzari oscilante?

Departament de Marketing inexistent?

Departament de Resurse Umane pozitionat pe rol de suport si nu la nivel Strategic?

Repozitionarea strategiei de dezvoltare in recesiune?

Inexistenta unui plan de dezvoltare definit la nivel Strategic, Tactic si Operational?

Concurenta acerba din partea competitorilor multinationali?

Lansare de noi categorii de produse destinate noilor nise de piata identificate?

Optimizarea si dezvoltarea structurii echipei de vanzari?

Dezvoltarea managementului echipei de vanzari?

Executie eronata a Strategiei de Dezvoltare?

Strategie de Vanzari necorespunzatoare?

Identitatea companiei precum si strategia de dezvoltare a brandului pozitionate eronat in piata?

Identitatea de ambalaj a produselor nu este integrata in Strategia de Marketing?

Ca sa clarificam notiunea de Consultanta Management ne-am propus sa iti raspundem la intrebarile:

De ce ai avea nevoie de procesul Consultanta Management?

De ce ai avea nevoi de Echipa de Consultanti pentru optimizarea actiunilor de Management din interiorul companiei in care activezi si mai ales ce beneficii poti obtine prin acesta abordare?

Diferentiere prin Consultanta in Strategie de Business?

Ai putea avea nevoie de un proces de Consultanta in Management pentru a obtine urmatoarele beneficii:

Nu beneficiezi intern de expertiza superioara si de nisa iar rezultatele de profitabilitate sunt sub asteptari.

Te poti diferentia fata de competitie prin expertiza de nisa oferita de Consultanta!

Poti obtine o parere obiectiva, consultantul nefiind implicat in rutina de zi cu zi a business-ului tau.

Inovatie! In Consultanta poti reusii doar prin performanta iar performanta unui proces de Consultanta Management se obtine in viziunea noastra doar prin inovatie!

Consultantul poate contribui la procesul de dezvoltare al abilitatilor echipei tale, proces nesincronizat intern, din cauza ritmulului de business accelerat.

Costuri mai mici raportate la performanta comparate cu varianta interna de angajat.

Consultanta Management = Investitie deductibila 100%!

Timpul si investitia necesara pregatirii unui salariat pe aria de expertiza targetata precum si investitiile adiacente sunt reduse la zero.

Implicatiile din punct de vedere HR, in cazul consultantului sunt nule incepand cu momentul terminarii proiectului.

Returnare investitionala garantata! Iti sugeram sa apelezi la specialisti pe nise de expertize. Este cea mai sigura metoda care garanteaza procent ridicat de recuperare investitionala in opinia noastra.

Expertiza noastra in Consultanta garanteaza returnarea investitiei!

Solutiile dezvoltate provin din experienta practica de peste 10 ani de management in mediul multinational din Romania, in care am acumulat expertiza pe segmentul Business to Business la nivel Strategic, Tactic si Operational, ultima provocare pe pozitia de angajat fiind cea de Regional Corporate Sales Manager in cadrul leader-ului pietei de comunicatii, Orange Romania.

Un al doilea diferentiator important al procesului de Consultanta Management dezvoltat de B2B STRATEGY este experienta comuna din ultimii 6 ani de lucru in aceasi echipa sub diferite entitati juridice in posturi de angajati sau de consultanti activand in freelancing pe proiecte comune care ne ofera posibilitatea unei viziuni de ansamblu prin care abordam proiectele in care ne implicam.

Sincronizam acestei abordari integrate coeziunea grupului si maximizam rezultatele noastre prin capacitatea de inovatie a acestuia.

Te invit sa analizezi expertiza noastra de Consultanta, diferentiatorii propusi de abordarea in Consultanta Vanzari, precum si recomandarile in pagina dedicata studiilor de caz precum si in pagina alocata testimonialelor aferente solutiilor de Consultanta in Strategie de Business.

2015? 4P vs 5C » Audit Gratuit » Programeaza-l! | Ramai informat(a) » Diferentiaza-te… !

B2B vs B2C? Expertiza profesionala fondator Agentie B2B Strategy, Daniel Rosca, LI:

+40744336643 | roscadaniel@gmail.com | office@b2b-strategy.ro

[vCitaMeetingScheduler]