Mai multe despre ✨ strategia NFT

Elrond ✨ Maiar & EGOLD (EGLD)

Viitorul banilor

Despre dublarea ✨
investițiilor în EGLD

Perioada în care trăim este oarecum similară cu perioada în care entitatea privată Federal Reserve a reușit să elimine obligativitatea de deținere a aurului în proporție egală cu valoarea emiterii de monedă… doar că suntem un pic la polul opus. Despre transparență și inovație @ blockchain ELROND.

Cine este ELROND!? Ce este EGOLD!? Cum poți achiziționa EGLD!? ELROND, o nouă tehnologie blockchain şi o nouă monedă digitală EGOLD ✨ (EGLD) cu un portofel dedicat MAIAR… & la final un brainstorming despre cum poate ELROND să-și dubleze valoarea și bineînțeles cum poți TU să îți dublezi investițiile tale în EGLD prin NFT OLD EUROPE / brandul digital de țară vs brandul de companie ELROND.

În Web 3.0, noua generație de internet care integrează tehnologie blockchain, plățile vor fi procesate instantaneu, global și la un cost nesemnificativ. Practic astăzi discutăm despre viitorul banilor” @ Beniamin Mincu ClickToTweet

O să discutăm deasemenea un pic și despre trecutul lor (* brandul digital de țară ✨ aurul GETÆ) astfel încât să ai măcar imaginea de ansamblu despre acest nou unicorn românesc care și-a denumit NU întâmplător moneda virtuală EGOLD (EGLD) ✨ AUR digital (E) GOLD ✨

5 miliarde de $ ✨ EGLD

Compania sibiană Elrond Network a anunțat (* septembrie 2021) la scurt timp după lansarea (* aproximativ 4 ani) pachetului de soluții integrate, rețea blockchain / monedă virtuală și ulterior portfofel digital, depășirea pragului de capitalizare pe piața de profil de 5 miliarde de $.

La momentul anunțului 1 EGOLD (EGLD) se situa pe nivelul de 270 de $, iar astăzi este la 169 și reprezintă o oportunitate extrem de interesantă de investiție.

Brandul digital de țară

Brainstorming X2 ELROND ✨

Nici eu în articolul de astăzi nu am început întâmplător cu materialul video referitor la coiful de aur din Tezaurul PERETU la fel ca și Elrond în momentul în care și-au definit namingul monedei EGOLD. De la aurul strămoșilor la aurul digital și cum se poate prin reputație să îți dublezi valoarea companiei, practic, branding de țară digital OLD EUROPE versus branding de companie digitală ELROND / EGOLD.

Este deja o variabilă cunoscută faptul că nu exportăm mai nimic, exportăm produs brut și importăm produse finite începând de la grâu vs pâine congelată și până la exportul inteligenței și achiziția ulterioară a produselor finite dezvoltate de această inteligență autohtonă aflată în exil în care statul român culmea a investit în mod constant 16 ani minim.

Practic suntem într-un moment crucial în care tehnologia încet încet elimină monopolul băncilor și astăzi îți facem cunoscută prima banca multinațională 100% românească, ELROND, precum și prima valută emisă EGOLD. De fapt este un întreg ecosistem românesc dacă adăugăm portofelul digital MAIAR precum și platforma de tranzacționare a NFT-urilor Trust Market.

Saltul făcut de ELROND de la 200 de milioane de USD la 5 miliarde de USD, evaluare de piață, într-un singur an confirmă faptul că algoritmii noii rețele de blockchain sunt exact la fel de performanți ca și retorica fondatorului Beniamin Mincu: “de 1000 de ori mai rapidă, stabilă și mai ieftină ca și soluțiile alternative din industrie, Bitcoin sau Ethereum.” De o mie de ori!

E L R O N D with L O V E ✨
from OLD EUROPE ❤️ 💛 💙

ELROND a fost acum 4 ani pe nivelul de start-up iar acum compania este evaluată la o valoare 5X UNICORN. Orice companie care depășește pragul de 1 miliard de dolari fiind denumită simplu, UNICORN. O să trecem mai departe spre ecosistemul ELROND în care din ce în ce mai multe companii ( * clienții corporate a unei bănci tradiționale / practic orice companie din România sau din lume) o să investească și nu în ultimul rând din ce în ce mai multe persoane fizice o să adopte EGLD ca și modalitate de investiție.

Dacă în cazul ELROND tehnologia dezvoltată a fost pur și simplu extrem de creativă și se pare că a fost suficientă pentru spargerea barierei unicornului nu același lucru este sigur că o să se întâmple cu restul ecosistemului orientat spre dezvoltarea de produse și servicii. Aici deja intervine percepția clientului final asupra acestui ecosistem precum și asupra trasabilității acestuia. Dacă discutăm despre globalizare și digitalizare discutăm implicit despre cetățeanul european ca și buyer personas principal.

Am ajuns la momentul culminant al articolului unde o să înțelegi cum poți TU să îți dublezi investiția personală în EGLD dar mai ales o să înțelegem toți cum atât ELROND cât și întreaga lor comunitate, întregul ecosistem viitor de companii românești, pot să își dubleze la rândul lor valoarea adoptând Cultura și Civilizația Neamului Românesc.

Cine este ELROND!?

Cum un vin de 20 de ani este mult mai scump decât unul de 2 ani la fel poate fi influențată percepția cumpărătorului final prin cei peste 6000 de ani de istoria a aurului strămoșesc / reputație. Singura țară din Europa care are istoria scrisă în aur rescrie istoria monezilor virtuale.

Doar printr-o comunitate unită se pot dezvoltă proiecte sustenabile și vreau să felicit pe această cale atât echipa STRĂMOȘI cât și trupa Subcarpați / NFT, pentru munca de pionierat în industria de NFT pe infrastructura românească a celor de la ELROND. Noi acum ne imaginăm OLD EUROPE ca și o umbrelă, un brand digital de țară, prin care vrem să dăm valoare întregului ecosistem ELROND adăugând comunității trasabilitate și reputație. Te invităm să vezi DE CE NU a treia colecție de NFT-uri OLD EUROPE / GETÆ GOLD pe care intenționăm să o lansăm tot în acest an.

Pentru tine, membrul comunității ELROND nu mai putem decât să îți spunem felicitări pentru inițitiva ta de a susține acest ecosistem românesc și te invităm să analizezi oportunitatea de dublare a investiției tale prin susținerea proiectului NFT OLD EUROPE, practic îți consolidezi deja investiția făcută.

Pentru tine cititorule care ești în afara ecosistemului ELROND primul pas este download-ul portofelului digital MAIAR de pe link-ul cu resurse din finalul acestui articol.

Evoluție

În perioada următoare capitalizarea ELROND va depăși PIB-ul României și acest lucru o să aibă implicații pentru extrem de multe persoane atât din România cât și din Europa. @ Beniamin Mincu Click to Tweet

Disclaimer

Estimările financiare din această prezentare NU sunt promisiuni de câștiguri financiare, au doar titlu informativ și sunt provenite din analizele financiare comparative, analize a unor produse și servicii similare sau a unor strategii macro de branding pentru națiuni efectuate de echipa agenției de marketing strategic B2B Strategy ™.

Aurul ✨ GETÆ ✨ OLD EUROPE

Peste 6000 de ani de istorie a aurului ❤️ 💛 💙

Barbara Deppert Lippitz, arheolog și unul dintre cei mai renumiți experți internaționali: “Sunt unul dintre specialiștii cei mai cunoscuți, nu numai în Europa, ci în toată lumea, și spun adevărul. Civilizația getică este magnifică, iar eu sunt mândră că mă lupt pentru geți, aici, în țara dumneavoastră. Aveți peste 6000 de ani de istorie a aurului! Este istoria voastră și numai cine nu vrea nu o privește la adevărata ei valoare. După părerea mea, sunteți singura țară din Europa care are istoria scrisă în propriul ei aur. Și ăsta este un lucru rar și excepțional, de care puteți să fiți mândri. Probabil că numai în America de sud, la Bogota, în celebrul muzeu al aurului, putem vedea expus aurul indienilor, dar aceasta reprezintă doar o parte a istoriei lor și nu o întreagă istorie gravată în aur, așa cum aveți voi.

Nici la Luvru, nici la British Museum și nici în muzeele din Statele Unite nu găsim ce există în muzeul dumneavoastră de istorie. Sigur, au multe exponate de aur și aceste muzee, dar ele aparțin altor culturi decât ale țărilor respective. Este regretabil că voi, românii, nu ați profitat de această istorie scrisă în aur, așa cum ați fi meritat. Și când spun “ați fi meritat”, mă gândesc la ceea ce istoria voastră a însemnat pentru Europa, la forța pe care aurul vostru a avut-o în construirea unei civilizații demne de marile civilizații ale lumii. Aici, la voi, nu găsim aur cumpărat sau obținut prin cuceriri, ca în celelalte muzee ale lumii. Aici vorbim, în exclusivitate, de aur autohton.”

360 °

✨ P O V E S T E A 8500
✨ ✨ DOWNLOAD Portofel MAIAR
✨ ✨ ✨ OLD EUROPE NFT STRATEGY
✨ ✨ ✨ ✨ ROAD MAP ELROND OLD EUROPE
letstalk@b2b-strategy.ro ✨ 0758273142 ✨





🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
CSR project by B2B Strategy

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in [ companii 100% româneşti ]
FUTURISM predictii marketing 2021
Următorul unicorn românesc

40000 de ani vechime … !

Recolta de toamnă din Valea JIULUI
Recolta de toamnă

👷 Dublarea locurilor de muncă 👷‍♀️ în Valea JIULUI

Close