Haos în vânzări 🔥 O soluție anti-faliment

Maximizați-vă vânzările în 2024 💦

Maximizare vânzări prin marketing strategic 💦

Performanţa echipei de vânzări corelată cu poziţionarea organizaţiei în piaţă în raport cu competiţia reprezintă principalele două elemente generatoare de profit, astfel încât este extrem de important ca în orice moment să fie cunoscută situaţia reală a acestor principale departamente – Marketing şi Vânzări.

În luna Ianuarie 2024, venim în întampinarea prospecţilor cu o soluţie de evaluare a performanţelor departamentelor de Vânzări şi Marketing, care are scopul de a identifica atât punctele forte cât şi punctele slabe în strategia organizaţiei şi de a elabora soluţii de dezvoltare organizaţională.

Departamentul de Vânzări Evaluarea obiectivelor organizaţiei » evaluarea canalelor de vânzare existente şi potenţiale » evaluarea abilitaţilor şi a performanţelor individuale ale fiecărui membru din echipa de vânzări » evaluarea proceselor şi sistemelor de coordonare şi motivare a forţei de vânzări » evaluarea organigramei şi a modului de interacţiune între departamente » identificarea indicatorilor de performanţă utilizaţi.

Departamentul de Marketing Evaluarea poziţionării în piaţă în raport cu competiţia » evaluarea proceselor de comunicare in piaţă a principalelor caracteristici ale serviciilor / produselor de catre departamentul de vânzări » evaluarea modalităţilor de monitorizare a competiţiei » evaluarea strategiei de route to market » identificarea principalelor ameninţări în comunicarea cu consumatorii » evaluarea brandului companiei dumneavoastră.

Procesul de evaluare se întinde pe o perioadă de 30 de zile (ianuarie) la finalul căreia elaborăm un raport concis, care constituie baza urmatoarelor etape în cadrul procesului de dezvoltare comercială. Pentru o bună organizare, vă invităm să vă manifestaţi interesul, până la finele lunii ianuarie.

🔥 maximizați-vă vânzările 🔥
0758273142 🔥 letstalk@b2b-strategy.ro

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Vânzări » Lead Generation
Despre structura de externalizare a proceselor de social media B2B Strategy @ Daniel Rosca
4 etape pentru accelerarea vânzărilor

Hai să povestim despre accelerarea vânzărilor!

Branding BIO Manual Brand Pronat Scufita ROSIE
Recalibrarea prețului la inflație

Procesul de achiziție post-pandemie 🔥

Close