40000 de ani vechime … !

Următorul unicorn românesc

Trendul NFT

Elrond, ultimul unicorn românesc.

Despre NFT am mai discutat cu tine aici pe blog acum ceva timp… astăzi o să sărim elementele de bază, noțiunea de crypto sau blockchain și de ce nu eGold sau Elrond, ultimul unicornul românesc.

Valoarea unui NFT

Astăzi o să discutăm despre cum se construiește valoarea unui NFT în timp. Nimeni nu are o rețetă clară, dacă Strămoși au avut o campanie media de lansare genială și unică, plasarea de produs a ajuns până la tablourile din video-ul Subcarpați & Surorile, NFT MONK, următorul unicorn românesc pe care noi îl monitorizăm a ales o strategie de lansare diferită.

A mers pe calea strămoșilor transferând în viitorul digital prin artă unul din cele mai întâlnire motive tradiționale, crucea. Călugărul nostru digital a ales să aducă o paletă cromatică atractivă în marea de pixeli a industriei NFT.

Complementar, nivelul de creativitate merge până la nivelul fiecărui pixel, desenat manual. Practic o colecție de artă digitală în adevăratul sens al cuvântului.

La final înainte să te invit să înțelegi povestea reală a crucii, 40000 de ani vechime , îți mai spun doar faptul că acest călugăr, NFT MONK, a intuit extrem de bine creșterea valorii colecției digitale FOLQR până la momentul în care îți acordă garanția returnării investiției cu un procent de ROI de maxim 250%.

Mâine se lansează seria 2 din colecția FOLQR by NFT MONK, următorul unicorn românesc. Mult succes.

* citește mai departe:

Yin-Yang ? Reflectivity, adapt … sleep evolution.
Viitorul copiilor noştri este de fapt viitorul nostru... !
[ 100 * o campanie non profit @ Dental PROFILE ]
100 de ani de la Marea Unire 100 de companii 100% româneşti.
♦ RomânIA noastră ♦ o ROMânie normală ♦
Hai să povestim BIO!

Tags: , , ,

Leave a Reply

More in [ companii 100% româneşti ]
Recolta de toamnă din Valea JIULUI
Recolta de toamnă

👷 Dublarea locurilor de muncă 👷‍♀️ în Valea JIULUI

Branding de Produs ABATOR Vranceanu
VRÂNCEANU 🐃 Putere din Moldova

EBITDA vs 🔥 Strategy Forecast 🔥

Close