EBITDA vs 🔥 Strategy Forecast 🔥

VRÂNCEANU 🐃 Putere din Moldova

DUE Dilligence 🐃 FMCG 🐃

🐃 Din Moldova pentru Moldoveni 🐃

WIN – WIN, branding de produs & strategie de comunicare.

ABATOR în suprafață de 2000 mp, cu o capacitate max. de 30 tone / zi, utilat complet, o fabrică de procesare a cărnii construită acum 3 ani, utilaje moderne, cu o capacitate de 8 tone / zi amplasate pe un teren în suprafață totală de 30.000 mp, teren extravilan pentru dezvoltarea unității, reducerea cheltuielilor operaționale de logistică și transport.

Recomandăm prin Raportul de Due Dilligence un indicator de multiplicare al profitului de 5 ori în 2023, de 3 ori în 2022 și dublu în 2021. Având în vedere faptul că de la început a acționat ca un investitor unitățile de procesare sunt acum scoase pe piață spre vânzare după un proces complex de investiții și recalibrare a strategiei de dezvoltare. Drept de proprietate imobil punct de lucru / sediu: în proprietate.

Recomandăm exit-ul din statusul de ANGEL INVESTOR din considerente strategice. Criza alimentară care este preconizată, corelată cu mediul economic actual în care consumul de alimente este pe trend crescător, a scurtat perioada de maturizare a conceptului integrat VRÂNCEANU iar această perioadă este oportună atât pentru EXIT-ul investitorului cât și pentru implementarea conceptului integrat. WIN – WIN Angel Investor / viitor investitor.

Puncte Tari Resursele umane pe nivelul operațional, echipă stabilă, remunerată peste venitul net din piață. Oportunități Interes tot mai crescut pentru consum de produse autohtone din surse locale din partea consumatorilor români. Optimizarea costurilor de logistică. Controlul calității finale a produsului prin trasabilitate. Amenințări Fluctuația potențială de personal din cadrul echipei operaționale, fluctuație corelată cu creșterea activității în fabrică de procesare cu 70% având în vedere că în prezent activează la maxim 30% din capacitatea de procesare. Puncte Slabe Necesitatea suplimentării resursei manageriale și a ajustării sistemului de management al riscului în contextul creșterii dimensiunii afacerii prin atingerea obiectivelor trasate prin 🔥 forecastul de strategie.

🔥 forecastul de strategie 🔥

Având optimizate costurile de logistică / transport , lanțul de distribuție / fără intermediar, trasabilitatea produselor / avantaj în intenția de cumpărare a consumatorului final, calitatea produsului / definită prin timpii extreme de mici de la producție până la comercializarea produsului finit, costurile de achiziție pe toate nivelurile de intrare rezultă un agrenaj economic calibrat pentru performanța finală, relația directă cu consumatorul român. Prin această alianța strategică se pot elimina toate fluctuațiile economice care afectează fiecare participant în parte în industria lui. Subvențiile statelor europene în agricultură este un dezavantaj comun față de aceleași subvenții alocate fermierilor europeni. Prin această alianță se pot diminua aceste dezavantaja macro-economice și se poate dezvolta pe termen mediu, 5 ani, un avantaj strategic integrat. Relația producător local / regional / consumator local.

Indice EXIT

2021, indice exit 2,2 sumă exit 1.2 milioane euro
2022, indice exit 3, sumă exit 1.5 milioane euro
2023, indice exit 5, sumă exit 2.5 milioane euro

Contact Angel Investor

Focșani,
angela@helioscom.ro,
Angela Braniște, 0744642211.

Vezi mai mult la 360 ° 🔥 🔥 🔥
Structură Proces Due Dilligence
Dosar Due Dilligence VRÂNCEANU.

[nggallery id=59]

Due Dilligence VRANCEANU

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

More in [ companii 100% româneşti ]
valuri, dunare 2015
O călătorie către ☯ echilibru ☯

Despre ✨ diferențiere în comunicare ✨

rebranding Romania analiza swot B2B Strategy
Salvarea de la faliment a producătorului / procesatorului autohton

Hai să povestim despre strategie!

Close