🐴 legătura dintre om și animal 🐴

🐺 Marele Lup ALB 🐺

🐺 tărâmurile lupilor 🐺
🇷🇴 ultra storytelling 🇷🇴

Legătura dintre om 🐺 animal 🐴 și glia strămoșească 🇷🇴 De la imaginea Fecioarei Maria cu pruncul în brațe, apariția misterioasă din interiorul Peșterii Bolii, la 🐺 Marele Lup ALB 🐺 spre legenda Sfântului Andrei, „Apostolul lupilor” și ocrotitorul românilor.

În Peștera Bolii se manifestă un fenomen extrem de interesant. Apariția misterioasă în stânca peșterii a imaginii Fecioarei Maria cu Pruncul în brațe este cunoscută. Mai puțin cunoscut este faptul că dacă întorci acea imagine rezultă o nouă imagine extrem de sugestivă stindardul getic – lupul DRACO 🐺 DRACON. Poate să fie o imagine sugestivă pentru perioada de tranzit de la prima religie monoteistă din lume la creștinism. Te invităm să o vezi cu ochii tăi.

♰ Pentru români ♰ numele apostolului Andrei este legat de lupi. Se susține că acest nume – Apostolul Lupilor – deriva din vechea denumire a dacilor-daoi (lupi), dar și de la simbolul lor – lupul. Lupul era chiar un simbol al sanctuarelor Daciei (Geției n.n.). Legendele spun că acest animal a fost alături de daci (geți n.n.) la căderea Sarmizegetusei și că cel care era căpetenia lupilor, l-ar fi vegheat pe Apostolul Andrei prin pustia Dobrogei spre Peștera care i s-a oferit ca adăpost.

Ne-am născut în vatra noastră dragă, în inima munților solemni, pe culmile verzi ale plaiului destoinic, și-n codrul sânului nostru din veci mioritic. Noi aici vrem să trăim, precum stejarul cel falnic să prindem rădăcini mai adânci și mai demne de înfăptuirile vechilor noștri părinți, și-n numele trăiniciei viitorimii de mâine… 🐴 Legătura dintre om și animal 🐴 este foarte importantă! Este precum legătura dintre om și glia strămoșească… vezi mai mult 🇷🇴 ultra storytelling 🇷🇴

Tags: , , , ,

Leave a Reply

More in Strategie Comunicare
Veverita din poveste
🐿️ p⊕vestea merge mai departe 🐿️

Stăm acasă, vizităm România & reSTART-ăm 🇷🇴 turismul românesc 🇷🇴

Turism in Pandemie
Strategia de Turism a României în pandemie!

În 2020 stăm acasă, vizităm România, reSTART-ăm turismul românesc!

Close