Blue Ocean Strategy la 360 °

Falimentul Cirque du Soleil

Un faliment
… cusut cu ață albă!

Cât cântărește un elefant!?

În septembrie 2014 la Romanian Sales Conference am discutat despre ‘ELEFANŢI’ şi despre cum poate un antreprenor român să se pregătească pentru momentul în care departamentul de vânzări o să dispară. Practic, trebuie să te concentrezi pe principalele avantaje ale competiţiei tale şi să anulezi aceste avantaje exact cum a făcut Cirque Du Soleil în momentul în care a decis să elimine costurile generate de animale şi să devieze spre industria de teatru reducând în acest fel costul şi crescând valoarea adăugată în industria circului.

F A L I M E N T U L

Cu venituri zero de la închiderea forțată a tuturor spectacolelor din cauza epidemiei, conducerea a trebuit să acționeze pentru a proteja viitorul companiei. Încă din martie Cirque du Soleil a concediat 4000 de persoane, inclusiv artiști, reprezentând 95% din angajați. Fondată în 1984 la Montreal, Cirque du Soleil este cea mai mare și mai cunoscută companie de circ din lume… cu o datorie de 1 miliard de dolari, Cirque de Soleil urmărește restructurarea datoriei sale cu asistență din partea guvernului canadian și a firmelor de capital privat. Compania a primit deja o infuzie financiară în valoare de 300 milioane de dolari pentru a rămâne pe linia de plutire, plătindu-și angajații și partenerii afectați.

Pseudo-jurnaliști economici

4000 de angajați ORI 10.000 euro lunar ORI 3 luni de PANDEMIE = 120.000.000 MILIOANE DE USD. Calculează tu diferența de la 100 de milioane de dolari la 1 miliard, având în vedere faptul că au eliminat majoritatea costurilor, profitabilitatea lor a crescut… trebuie să ai un fel de creier de găină să compari 36 de ani de profit cu 3 luni de instabilitate… cam așa cum are structurat creierul Moise Guran…

Dacă Cirque du Soleil dispare atunci TOATE circurile din lume trebuie să dispară. Metodologia BLUE OCEAN nu are cusur într-o lume normală, bineînțeles! Un faliment cusut cu ață albă… o propagandă ieftină menită să încurajeze distanțarea socială. Este de fapt continuarea acestei mascarade numite COVID19. Nu te mai informa de la pseudo-jurnaliști economici în perioada următoare… Forbes România sau Biziday, Moise Guran.

Elimină elefantul din industria ta!
Vezi mai mult despre 🔥 BOS 🔥
360 ° Războiul PSD vs PNL

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

More in Blue Ocean Strategy
Pe acoperisul lumii @ TELE7abc interviu Povestea Locurilor
Pe acoperișul lumii 💙💛❤

Descoperă HYPERBOREA, poziționare BLUE OCEAN Hunedoara.

GETAE Coif PERETU Getic
🏛️GETÆ🏛️

🏛️ Game Of Thrones 🏛️ Winter Is Coming 🏛️ Digital WARRIOR 🏛️

Close