🌾 Papornița Oltenească vs Meniul Momârlănesc 🐝

Primii fermieri ai lumii 🌾

🍅 originea agriculturii 🐝
🥔 🐓 🍅 🐝 🐷 🐑 🐄 🐖 🐟 🍯

Astăzi o să poposim câteva momente la Universitatea din Edinburg unde profesorul Clive Bonsall ne demonstrează că slavii (sârbii) nu ajunseseră în clisura Dunării în perioada în care pelasgii au pus bazele primelor comunități umane dar mai important pentru umanitate, au pus bazele agriculturii și doar ulterior acești primi fermieri ai lumii au migrat mai departe în sud spre Anatolia 🥔 🍅

Papornița Moșului 🍅 🍯
& Meniul Momârlănesc
🐟 🍯 🐓 🐷 🐑 🍅 🐄 🐖 🥔 🌾

Prazul, zaibărul & paporniţa 🌾

Cine nu își aduce aminte de popornița lui Nea Marin miliardar 🌾 de prazul de care nu se despărțea niciodată 🌾 și de umorul inconfundabil al acestui om mare care cu siguranță a intrat în ADN-ul neamului românesc… !? Nea Mărin @ Amza Pellea devin noul trend la fel ca prazul, zaibărul & paporniţa.

Paporniță 🌾 coș împletit din papură. Un scurtcircuit al rețelelor clasice de comerț, un mecanism vechi de când lumea, un mecanism care echilibrează macro-economic o regiune: relația directă dintre producător și consumator fără intermediari! Despre recolte la preț de producător.

De la papornița oltenească a moșului Neagoe spre povestea pricoiței momârlănești din gospodăria Floronesc 🐓 🐑 🐄 🐖 🍯 🥔 🐝 Anatolia, Edinburg, DOLJ & Valea JIULUI adică 🐷 Meniul Momârlănesc 🐑 din Petroșani & 🍅 Papornița Moșului NEAGOE 🌾 din Craiova.

Vasul de la Cârcea 🥔
۞ ۩ 5000 î. Hr. ۩ ۞

Sporul grânelor & depozitarea cerealelor 🌾 Având artefacte dintr-o cultură multimilenară (Vădastra, Gumelniţa, Vasul de la Cârcea) & caractere / personaje din același ADN multimilenar jocul Play To Earn, lumea virtuală MultiversX dublată de aceași lume în viața reală (STAȚIUNEA PHARANX) ne oferă calea spre construncția parametrului de marcă numit REPUTAȚIE de data asta pentru ROMÂNIA iar pentru voi, comunitatea noastră, calea spre 🇷🇴 360 ° profit garantat 🇲🇩 🇷🇸 🇧🇬 🇲🇰 🇦🇱 🇺🇦

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Blue Ocean Strategy
Tinutul Momarlanilor Urmasii Geto Dacilor din Valea JIULUI
Destinații Vizionare

Din 🐄 Ținutul Momârlanilor 🐖 🐑 spre 🔥 Ținutul TITANILOR 🔥

Vadastra NFT EuropeX Europe Genesys
EuropeX 🇺🇸 Battle Of The Beadsmith

Modelul de afaceri 🇷🇴 EuropeX 🇷🇴 la 360 °

Close