Prima țară din lume care își scrie istoria în NFT 🇷🇴 ROMANIA

Cum poți schimba România prin industria de NFT!?

NFT ROMANIA
OLD EUROPE 🇷🇴

Ecosistemul românesc 🇷🇴

De pe canapea pe facebook totul este extrem de ușor însă în viața reală ca să schimbi într-adevăr România trebuie să depui un pic de efort. Culmea, NU mare! Tehnologia NFT dar mai ales întregul ecosistem românesc creat de sibienii de la Elrond Network ne-a oferit nouă șansa să repoziționăm strategia ideală de marketing a României, nouă ne place să-i spunem, brandul digital de țară al României, pe o trasă extrem de simplă pentru implementare. O să folosim cele mai noi tehnologii începând de la NFT, blockchain și până la realitate augumentată și GAMIFICATION. Practic în acest moment te provoc pe tine cititorule să îți aloci timp să înțelegi cum viitorul de mâine al copiilor este aici sub ochii tăi. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul ♦

Ecosistemul românesc 🇷🇴 #ELROND 🇷🇴
#împreună cu @beniaminmincu & @ElrondNetwork
.”

ClickToTweet

NFT ROMANIA ROI

Vino alături de noi în această călătorie fabuloasă! Noi investim de 10 ani în Cultura și Civilizația Neamului Românesc, astfel încât să avem acum șansa de a te provoca pe tine. În viața reală am dus acest brand digital la cele mai mari târguri de turism din lume, am testat conceptul dezvoltând pe lângă platforma principală de comunicare a noastră, Povestea Locurilor, o a doua platformă regională de turism, Ținutul Momârlanilor, o platformă în care ai posibilitatea să analizezi la 360 de grade în jurul unității de cazare activitățile care pot fi accesate în sejurul tău, istoria, legendele, mitologia, etnografia precum și obiceiurile locului.

În povestea noastră NFT ROMANIA 🇷🇴 OLD EUROPE beneficiile pentru comunitate dar mai ales siguranța reușitei sunt definite de câțiva indicatori relevanți: o poveste istorică reală & unică, personaje mitologice, 50 de uriesi din piatră dispuși pe o lungime de 50 de km, circuite de turism reale conectate prin NFT direct cu locațiile de cazare * Valea HIPERBOREII, viziune de dezvoltare a conceptului care merge până spre agenție de imobiliare virtuale care o să vândă suprafața întregii Europe de EST pentru dezvoltarea jocului NFT OLD EUROPE și nu în ultimul rând strategia de comunicare ideală pentru comunitatea ELROND astfel încât să reușim împreună să atragem prin reputația OLD EUROPE cât mai mulți investitori externi în ecosistemul românesc dezvoltat de sibieni.

♦ OLD EUROPE NFT ♦

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul ♦

Totul începând de la câteva sute / mii de români, 3 / 4 euro lunar plătiți în avans cu o estimare economică de ROI X 10 sau DE CE NU, UN SINGUR ROMÂN VIZIONAR, 49% din acțiuni / 500.000 € investiție. Vino alături de noi / Abonamente investiție: OLD EUROPE PATREON.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Blue Ocean Strategy
Dobânda compusă ✨

10 X ROI NU 21 !

GETAE Coif PERETU Getic
Elrond ✨ Maiar & EGOLD (EGLD)

Mai multe despre ✨ strategia NFT ✨

Close