10 X ROI NU 21 !

Dobânda compusă ✨

Banca virtuală ✨

Vrem să îți facem astăzi concret o simulare / o prognoză financiară pornind de la cursul de schimb real al monezii EGLD / aurul digital românesc din mediul online. Nu trebuie să ai în acest moment cunoștințe economice sau tehnice ultra complexe, trebuie doar să urmărești algoritmul de mai jos și ulterior pas cu pas să cercetezi suplimentar aceste date.

Să pornim la drum și să vedem eficiența unei bănci virtuale. O bancă virtuală pe care noi am ales-o dintr-un întreg ecosistem românesc, ELROND & moneda virtuală EGOLD. Astăzi, 8 februarie 2022, EGLD-ul are o valoare de piață de 180,51 USD iar USD-ul este cotat la banca națională a României la 4.3301 RON.

Etapa 1, achiziția a două monezi virtuale cu ajutorul portofoliului MAIAR. 2 EGLD = 4.3301 X 2% (* valoarea reală la care o să schimbi RON / USD) X 180.51 USD = 4.42 X 180.51 = 798 RON x 2 monezi = 1596 RON aproximativ. Etapa 2, punem monezile virtuale să lucreze pentru noi timp de 12 luni. Pentru că am spus că evităm limbajul tehnic, noțiunea staking nu o detaliem acum. Tot ce trebuie să înțelegi acum este că poți depozita monezile ta prin intermediul unui furnizor timp de 12 luni și acesta îți percepe un procent de minim 10% din câștigul tău situat deasemenea între 10 și 14%. O să luăm intervalul mediu de 12% anual – 10% din câștig = 1.2% = 10.8% primul câștig care deja se vede la orizont. Etapa 3 Cu a doua monedă virtuală o să achiziționăm din ecosistemul ELROND, de pe Trust Market, un card NFT OLD EUROPE care la lansare o să valoreze aproximativ 1 EGLD.

Etapa 4 În funcție de apetitul tău de investitor, poți să vinzi NFT-ul și moneda virtuală mai repede decât cele 12 luni aferente acestui studiu de caz însă noi continuăm acest brainstorming pe 12 luni. În momentul în care ai decis ce NFT să achiziționezi, bineînțeles că ai făcut o analiză de piață înainte despre cele mai interesante proiecte aflate la orizont. Noi astăzi, pentru a avea date concrete, o să mergem pe achiziția unui NFT Subcarpați și o să trecem în simulatorul nostru evoluția unui NFT Strămoși pe 6 luni. Prețul de lansare la NFT-ul Subcarpați este același cu cel de lansare de la STRĂMOȘI, 1 EGLD. Evoluția unui NFT dintr-o colecție însă este diferită. Fenomenul de rarity o să îl lăsăm pentru un alt post în blog dar ne concentrăm totuși acum pe RARITATE. Cu alte cuvinte cu cât mai complex este NFT-ul cu atât mai sigură este evoluția / creșterea lui financiară în timp. Luăm un caz concret de evoluție a unui NFT Strămoși de la 1 EGLD la 20 de EGLD, o evoluție medie pentru un indicativ de raritate deasemenea mediu. (* pe pagina de fb STRĂMOȘI poți vedea evoluția mai multor tichete NFT în timp). Nu uita că discutăm despre un interval de timp de 1 an după lansare! Un an de dobândă, un an după lansarea unei colecții NFT.

Etapa 5 Evoluția cotației primei monede virtuale. Dacă EGLD a fost acum câteva luni aproape 500 de USD și acum odată cu căderea întregii piețe crypto se situează la 180.51 de USD nimeni nu poate să îți facă o prognoză exactă însă dacă în analiza ta o să înțelegi că tehnologia ELROND este de 1000 de ori mai performantă decât infrastructura BITCOIN, conform creatorului, atunci putem estima cel puțin dublarea acestei monezi virtuale în următoarele 12 luni. Dar ce o să se întâmple dacă valoarea ei o să fie peste 1000 de USD sau de ce nu în timp chiar peste BITCOIN?

Etapa 6 Rezultat simulare.

1596 RON investiție inițială. 361.02 USD valoare după 12 luni 1 EGLD. USD * aici nu putem estima decât o creștere ușoară ca să fie cât de cât ancorat în realitate studiul nostru de caz. USD = 4.3301 X 5% creștere = 4.55 RON. Valoare transpusă în RON = 4.55 X 361.02 = 1643 RON la care adăugăm dobânda de 10.2% dobânda compusă = 1807 RON. Mergem mai departe să vedem evoluția monezii 2 investite în NFT pe Trust Market ELROND și adăugăm beneficiile următoare: 1634 RON valoarea unui EGLD după 12 luni crește de 20 de ori cu indicativul de raritate mediu al NFT-ului = 1634 x 20 = 32680 RON. Cumulăm valorile 32680 RON + 1807 RON = 34.487 RON și raportăm la investiția inițială de 1596 de RON. Rezultă o creștere de 21 de ori a valorii investite!

Ce se întâmplă însă dacă NFT-ul de care discutăm este definit de prima civilizație a Europei!? Vezi mai multe despre ecosistemul ELROND, de 5 ori UNICORN.

Civilizatie si Cultura Cucuteni

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

More in Blue Ocean Strategy
GETAE Coif PERETU Getic
Elrond ✨ Maiar & EGOLD (EGLD)

Mai multe despre ✨ strategia NFT ✨

GETAE Coif PERETU Getic
⚔️ NFT 🇷🇴 STRATEGY ⚔️

NFT Strategic Marketing STRATEGY

Close