[ vezi mai mult despre sesiunile noastre de training ]

[ mini MBA în Marketing ]

MBA @ MMV – FEEA Timișoara

Tiberiu Goga – Marketerum: continuăm seria de workshop-uri organizate sub egida masterului Marketing și Managementul Vânzărilor (MMV), coordonat de Conf. Univ. Dr. Sorin Prada cu o nouă sesiune ai cărei invitați speciali sunt Daniel Roșca (Former Corporate Sales Manager @ Orange România & Marketing Manager B2B Strategy™) și Alexandra Ștefan (Brand Responsible @ Vineri 15).

✔️ 3000 de euro lunar din marketing? Da, se poate! Dacă și tu te-ai întrebat cum îți poți transforma cunoștințele de marketing într-un venit lunar consistent, atunci cu siguranță acest workshop este pentru tine! Primul invitat al serii, Daniel Roșca, ne va împărtăși din experiența sa în marketing și ne va povesti pe tema “Mini MBA în Marketing SAU cum să câștigi 3000 de euro lunar din marketing”.

✔️ Cum îți construiești un brand la nivel local și cât de important este acest lucru? La aceste întrebări ne va răspunde a doua invitată a sesiunii, Alexandra Ștefan! Aceasta are un background solid în branding și ne va povesti despre “Valoarea branding-ului pentru antreprenorii locali”.

Te așteptăm cu mare drag să ni te alături! [ FEEA Timișoara & Marketerum ]
Click to tweet: Cum să câștigi 3000 de euro lunar din #marketing!? @FEAATM

mini MBA în Marketing @ FEEA & Marketerum

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Blue Ocean Strategy
http://b2b-strategy.ro/b2b/wp-content/uploads/Route-to-Market-FMCG-Perenna-Premier-B2B-Strategy.jpg
HORECA premium

[ optimizare route to market ]

Problemele turismului in Romania
Problemele turismului

Flying the flag - discover the most valuable nation brands

Close