Casa Cositorarului { p⊕vestea locurilor } Sighişoara * Transilvania

Casa Cositorarului

Casa Cositorarului

Turnul Cositorarului

Una dintre cele mai ciudate construcţii, puternică din punct de vedere al înfăţişării fiind mereu adaptată la tehnica de luptă odată cu trecerea timpului … prevăzut cu metereze pentru puşti, întreagă construcţie fiind încununată de un acoperiş hexagonal cu lături inegale la care se adaugă tencuielile ciuruite de gloanţe contribuie la expresia de trecere a timpului şi de stranie putere în faţă acestuia, pe care bătrânul turn o poartă cu mândrie.

Prin poziţia să excepţională, cu largă vedere asupra împrejurimilor, acest bastion, între timp umplut cu pământ este astăzi un admirabil loc de popas pentru călătorul pornit să descifreze istoria trecutului Sighişoarei …

Casa Cositorarului, localizată în inima Cetăţii Medievale aproape de Turnul Cositorarilor şi de scara acoperită, într-unul dintre cele mai liniştite şi originale locuri ale cetăţii.

Adăpostită într-o casă încarcată de istorie, localul nostru intentionează să respecte tradiţia locului, atmosfera tipică de evului mediu. Puteţi petrece în interiorul plin de căldură şi discreţie o seara intimă, la fel cum, o după-amiază de toamnă sub umbrela parfumată a strugurilor vă va lăsa în memorie o amintire de neşters: 

Strategie turism ?

* IMEX USA / WTM London

În 2016 la IMEX USA / WTM Londra am experimentat brandul de produs ‘Experience the real story of Dracula‘. În 2017 o să experimentăm 8500 de ani de continuitate … într-o experiență la 360°. Căutăm agenții de turism regionale / operatori pentru platforma noastră de turism * managementul operațional al turiştilor.

{ p⊕vestea locurilor }
* 360°

Agenție de turism ?
[ optimizează-ţi strategia de incoming ]

Unitate de cazare ?
[ dezvoltă povestea locului prin BARTER ]

Click to tweet:

Casa Cositorarului, inima Cetăţii Medievale #Sighişoara
* unul dintre cele originale locuri ale cetăţii

Tags: , , ,

Leave a Reply

More in Strategie Comunicare
Exercitiu comunicare in echipa negociere
Învață-i să negocieze …. să fie o echipă

[ module training * training negociere ]

Gropeni Galati Avram Iancu (1)
Pilotul de pe Dunăre

„iadul de gheață” vs Dunărea ... Amazonul Europei …

Close