iadul de gheață” vs DunăreaAmazonul Europei

Pilotul de pe Dunăre

Antrenament în Dunăre
2015

* maraton acvatic
* 10 ore 1/2 / 43 km

Parcurgerea înot
a Fluviului Dunărea

* 2860 km

De la izvoare la revărsare

• 50 de km, 10 ore de înot, zilnic
• 20 iunie 2017- 20 august 2017
 
• start: Donaueschingen
• sosire: Portul Sulina
• timp călătorie: 60 zile

 * fără costum de neopren

Avram Iancu, din Petroșani, cunoscut pentru că a traversat înot Canalul Mânecii, fără costum de neopren, și-a propus să parcurgă în 2017, în același fel, întreg traseul Dunării, de la izvoare până la vărsarea în Marea Neagră, într-o nouă provocare în care va trebui să străbată 2.860 de kilometri prin apele fluviului.

Iancu va înota continuu, timp de 60 de zile, fără să folosească un costum de neopren sau să se ajute de labele de înot, ca alți doi predecesori ai săi, ceea ce reprezintă o premieră mondială.

Înotătorul și-a propus să plece în acest parcurs dificil pe 20 iunie, de la Donauschingen, în Munții Pădurea Neagră, și să ajungă în Portul Sulina pe 20 august, interval în care va străbate zece țări și patru capitale europene.

Bibliotecarul din Petroșani a coborât în „iadul de gheață” și după 18 ore și 62 de km înotați și-a îndeplinit visul: a pus piciorul pe țărmul francez.

Acum însă va trebui să înoate de 46 de ori acea distanță dintr-o zi de sfârșit de august 2016. O zi atât de dragă lui. O distanță ce pare CRIMINALĂ pentru orice om normal. 46 de traversări ale Canalului Mânecii, 2860 de km, o medie de înot de 10 ore pe zi timp de 60 de zile consecutive.

Avram Iancu vrea să devină primul om de pe glob care înoată doar în slip tot parcursul Dunării (al doilea fluviu că lungime al Europei) de la Donaueschingen, din Germania până la Sulina, în România. Dunărea traversează 10 țări, mai mult că orice alt fluviu de pe glob și 4 capitale.

Avram Iancu va parcurge această distanță flancat de două caiace. Pe fiecare va fi arborat drapelul României: „O altă motivație de a înfăptui această aventură extremă, unică, ar fi că Dunărea curge 1000 de km pe teritoriul României, iar ca punct culminant se ajunge în Delta Dunării. Mă mândresc foarte mult cu acest loc minunat și unic: Delta. Și chiar dacă n-am fost niciodată în Deltă voi ajunge acum înot .” „NIMIC MĂREȚ NU ESTE UŞOR

* povestea celor 43 de km pe Dunăre

Click to tweet:

Pilotul de pe #Dunăre
50 de km, 10 ore de #înot, zilnic
* 20 iunie 2017- 20 august 2017
* #fărăbariere

Tags: , , , ,

Leave a Reply

More in Strategie Comunicare
Sarmizegetusa Regia Templul de Calcar
[ strategie de marketing vs marketing strategic ]

R⊕mânia * 8500 de ani de continuitate

port traditional romi
Bahto Delo, Delo …

Gelu Duminică, un rom care a ajuns director vs Ciocolata ROM, Kandia Dulce

Close