{ cafea, ceai, ciocolată } HEDONE { intensitatea momentului }

[ abonamente cafea corporate @ HEDONE ]

Abonamente espressoare cafea HEDONE Craiova

[ advertorial ]

Despre inovaţie în FMCG * cafea
* cafea pentru birouri HEDONE

Mai ales dimineața, toți vorbim aceeași limbă: cafeaua. Este un limbaj universal, fiecare dintre noi dezvoltă o relație specială cu licoarea magică și energizantă și ne identificăm în personalitatea acesteia. Dacă discutăm despre cafeaua pentru birouri lucrurile se schimbă … nu mai decidem noi dar noi suntem beneficiarii efectelor deciziilor departamentului de achiziţii … iar personalitatea acestora ne afectează productivitatea … (?).

Știm cât de dificile pot părea lucrurile dimineața, între momentul în care te-ai trezit și cel în care bei prima cafea. Pentru clipele în care toți vorbim aceeași limbă … HEDONE a redefinit conceptul de pauză de cafea la locul de muncă, aducând energie, stropi de pasiune, rafinament și prospețime în fiecare ceașcă … sintetizând, cafea proaspăt prăjită la birou, o gamă de soluţii integrate pentru energia necesară productivității.

HEDONE a redefinit nu doar conceptul în sine de pauză de cafea … a redefinit abonamentele de espressoare pentru cafeaua din birouri. Redefinesc productivitatea!

Brand-ul HEDONE se distinge pe piața cafelei din România prin intermediul sistemului logistic inovativ pe care l-a dezvoltat în beneficiul clienților săi, concept excepțional în special pentru clienții din divizia HoReCa și Office/ Corporate. Acesta garantează servirea cafelei în ceașcă în mai puțin de 30 de zile de la momentul prăjirii manuale, asigurând pe această cale prospețimea cafelei servite în industria ospitalității.

Eu personal NU am simţit niciodată
un gust asemănător atât de intens !

Abonamente espressoare cafea birouri corporate HEDONE

Abonament cafea anima xl HEDONE

{ citeşte mai mult * istoria espresso }

Click to tweet:

#Evadează din cotidian,
descoperă echilibrul perfect pentru #echipa ta.
Redefineşte productivitatea @Hedonecafe

Tags: , , ,

Leave a Reply

More in [ companii 100% româneşti ]
Ultra Voyage DMC Romania
Your choice for 2017 @ ULTRAVOYAGE

ROMANIA * 8500 years of continuity

Cum arata o arhiva inainte de arhivare
Externalizare arhivă @ Stanciu Marian, Savedoc

Citeşte mai mult » » » Biroul mobil Savedoc

Close