Copywriting? “…când ajungem la capăt de drum deschidem în loc de poartă o oglindă spartă la mijloc în care privim miraţi că noi nu mai suntem noi.” Simfonia Franei

Poet » Copywriter » Copywriting

“Let your imagination work. It’s the only way to grow” by Marius Aldea

Copywriting Marius Aldea B2B STRATEGY - Internship Daniel Rosca 2012 - 2013

Poet » Copywriting » Copywriter » PR?

“Bună ziua,

Sunt un tânăr poet şi am hotărât să intru în lumea publicităţii. Din toamnă încep masteratul in publicitate şi aş dori să învăţ câteva lucruri de la dumneavoastră. Voi fi sincer, nu cred în şcoală, acest masterat la FEAA nu ştiu cât de mult mă poate ajuta să învăţ.

Sunt plin de idei, poate că aş merita o şansă. Nu ştiu nimic despre publicitate, dar îmi doresc să învăţ…”

Marius-Aldea-Copywriter-Internship-Copywriting-Daniel-Rosca-B2B-STRATEGY

Anul acesta eram mai mult decat convins ca o sa aman internship-ul. Dupa cum ai observat nici pe blog nu am mai avut resursele necesare de energie sa il dezvolt…insa textul de mai sus a contribuit decisiv la schimbarea acestei “lipse de energie”.

Da, cred ca doar asa putem sa facem diferenta incuranjand generatia urmatoare spre evolutie! Internship-ul este o cale sigura spre dezvoltare, intr-adevar.

Am amanat descrierea lui aici pentru a putea sa il cunosc un pic pe Marius. Consider maturitatea sa principalul avantaj in calatoria lui spre Copywriting / PR / Marketing. Cele doua carti publicate si efortul depus in dezvoltarea lor ii confera avantajul esential in copywriting » empatie » audienta.

In Strategia de Marketing 2013 daca nu te diferentiezi practic nu o sa mai existi, copywritingul fiind un aspect extrem de important pentru translatia atributelor serviciilor si produselor companiei prin sustinerea vizualului » Strategie de Comunicare.

Daca el o sa ajunga de la Copywriting la PR, intr-o agentie sau freelancer sunt doar detalii…

Calatoria lui a inceput si cu siguranta este si pentru noi o ocazie de a invata de la el “latura artistica a cuvintelor”. Primele sale asocieri de text la vizual ne-au impresionat si am decis sa-i acordam cale libera in comunicarea cu baza noastra de +2300 +4300 fani din Facebook: “Words & Images” by Marius Aldea.

Va invit aici in perioada urmatoare sa urmariti eticheta Marius Aldea sau in blogul lui personal unde o sa detalieze calatoria sa Poezie » Copywriting spre Marketing / PR: “Dacă românul s-a născut poet, atunci el trebuie să moară Copywriter » Copywriting » Strategie Marketing?”

Calatoria a inceput! De la Poezie la Copywriting » PR?

Update: 02.10.2012 Internship cu bambus

Weekend reusit in continuare!

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Strategie B2B » B2C
Oportunitati
Criza Economica

Criza Economica » Marketing in Recesiune » ...peste umbra mea pot sări dar peste a ta nu." Poetul Marius Stefan...

Resurse Umane in Board
HR Strategic? CEO » CFO » CMO » Strategie Business 3.0?

HR Strategic? Translatie Strategie Business, sinergie in climatul organizational?

Close