Perenna Premier B2C » Segment de piata Apa Minerala. Influentarea deciziei de cumparare? Perenna Premier vs Evian?

Cine iti cumpara sanatatea? Perenna Premier vs Evian:

Perenna Premier vs Evian?

Perenna Premier
In jurul tau exista mai multi factori care pot sa iti influenteze constant deciziile de cumparare, iar acest “advertorial” prezentat in sursa de media de mai jos este doar unul dintre acestia. Mai mult, de data asta o face in detrimentul sanatatii personale si a familiei tale!
B2C – Segment de piata Apa Minerala.

“Analiza chimica a apelor minerale din comert: doua sortimente depasesc limita de toxicitate!”

“Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a realizat in mod independent si impartial analize pe apele minerale disponibile pentru consumatorii din Romania spre consum.”

Sursa media: financiarul.ro

Aceasta mica remarca a noastra nu este un Advertorial. Nu avem nici o relatie comerciala cu Apolinni Company producatorul Perenna Premier. Pur si simplu suntem din Timisoara si cunoastem mediul de business local.

Nu vreau sa analizez cotele de piata ale producatorilor prezentati in acest studiu pentru a interpreta la sange “acest advertorial”, gresit alcatuit si nu vreau sa emit o ipoteza mai drastica. Dar cat timp producatorul cu sediul central in Timisoara intra in top 10 pe plan mondial si este a doua apa din primele 20 comparate cu Evian, imi rezerv dreptul sa fiu cel putin sceptic la credibilitatea ANPC care ori a gresit prin neintroducerea in acest studiu a producatorului de mai sus ori…

Sursa informatii: site Perenna Premier… Berkley Springs USA 2008 top 10 mondial si www.mineralwaters.orgvezi link top plus link media in RO!

Deasemenea, Perenna Premier este singura apa minerala romaneasca premiata cu 2 stele 2009-2011 de organismul “The Michelin Guide of Food – vezi link

Nu vreau sa aprofundez acest segment de piata si sa identific market share-ul Tusnad sau Buzias, pe cine “au deranjat” si cine este posibilul beneficiar al scaderii de Brand Equity cu migrare de clienti inevitabila… dar acest gen de “advertorial” care poate sa iti influenteze decizia de cumparare in detrimentul sanatatii tale si a familiei nu poate sa treaca neobservat.

Daca tot suntem la acest capitol, o opinie utila pentru tine si pentru sanatatea familiei tale este urmatorul articol din blogosfera autohtona referitor la compozitia apei:

Olivia Steer: Despre Apa!

In familie, in urma analizarii informatiei de aici, suntem consumatori de Bucovina (influenta Category Manager – Family Health – My Wife), careia ii multumesc din suflet cu aceasta ocazie pentru eforturile sustinute de a tria informatiile “bine intentionate” de genul acestui “advertorial”.

Cum am spus, nu avem o relatie contractuala cu Perenna. Avem alta viziune despre pozitionarea ei!

Sa auzim de bine!

Diferentiaza-te!

B2B vs B2C? Expertiza profesionala fondator Agentie B2B Strategy, Daniel Rosca, LI:

+40744336643 | roscadaniel@gmail.com | office@b2b-strategy.ro

[vCitaMeetingScheduler]

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Work & Life Balance
Leadership

Pentru ca sta in puterea ta sa faci diferenta. 2013, Leadership Evolutiv? Leadership » HR Strategic?

Craciun Fericit
Crăciun fericit şi “însorit”!

Crăciun fericit, work & life balance & happy new year!

Close