Vezi soluția AI truda.io 360 ° limitless.ro

Marketing Online fără LIMITE

Limitless 💪🏿 Fără Bariere

Agenție de marketing online fără limite !

O scădere a costurilor de advertising cu 20%
Un ROI mai bun al campaniilor cu până la 30%
O creștere a ratei de conversie cu până la 33%

Etichetăm produsele în mod automat folosind datele interne ale magazinului dvs. online. Promovăm eficient campaniile de performance marketing cu impact în creșterea veniturilor și scăderea costurilor de advertising. Soluția AI se conectează via API la conturile de publicitate, deci nu e nevoie de o implementare custom care necesită timp. Cu ajutorul tool-ului TRUDA.IO am observat în medie la clienții noștri după 30-60 de zile KPI de mai sus.

Construim eșantionul de cuvinte cheie, testăm relevanța și maparea lor cu paginile de destinație aferente. Rulăm diagnoza, citim statisticile și datele metrice din Google Search Console și Google Analytics. Elaboraram soluțiile tehnice SEO necesare pentru implementare și oferim suport tehnic pentru implementare / externalizare.

Externalizarea departamentului de marketing către o agenție specializată este o alegere strategică pentru companii care doresc să se concentreze pe activitățile de bază și să beneficieze de expertiza și resursele suplimentare ale unei echipe externe. Această abordare aduce rezultate tangibile în termeni de creștere a vizibilității online precum și a performanței campaniilor de marketing.

Dacă discutăm despre Big Data & Analytics, HTML-izare Googlebot, SEO Scouter, Tehnical SEO, Link Building – Native Advertising – Calibrarea periodică a profilului de backlinkuri în raport cu competiția, Content Marketing – Cluster topic / Pillar topic – Texte SEO LSI (latent semantic indexing) Rank Tracking, Project Management & Reporting – întâlniri One-to-one – Raportare lunară + Auditare corectitudine date din Google Search Console discutăm despre externalizarea departamentului de marketing (strategic) și discutăm despre optimizarea performanțelor departamentului de vânzări @ limitless.ro, agenție de marketing (strategic) online fără limite !

Externalizare Departament Marketing
360 ° Etape Project Management BOS

✉️ letstalk@b2b-strategy.ro 📩 0758273142 📞

Automatizare AI

1250 € / lună
* 3 colegi noi în echipa ta
* Automatizare Truda.IO
* 12 luni perioadă contractuală

Digital STARTER

1450 € / lună
* 4 colegi noi în echipa ta
* Marketing Digital
* 18 luni perioadă contractuală

Business GRANDE

1950 € / lună
* 5 colegi noi în echipa ta
* Marketing Strategic
* 24 luni perioadă contractuală

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Digital » Pull Marketing
Pull Marketing Digital Strategy B2B Strategy TIMISOARA the Brown Bear
Călătoria emoțională a consumatorului

Influențarea deciziilor de cumpărare prin 🧠 content marketing 🧠

Expertiza trainer Daniel Rosca Training Vanzari B2B Orange Business Services
Pull Marketing vs Push Marketing

Decentralized Autonomous Organization: DAO NFT.

Close