1 festival anual pentru 8500 de copii 😉

42 micro-evenimente & 1 festival anual

🔊 52000 W RMS 🔊

Nexus Acoustics / 4 căi

42 de micro-evenimente & 1 festival anual în satul pelasgo-geto-dac-momârănesc. Împreună cu Adrian Muia & Asociația NO Sheep o să dotăm spațiul de evenimente din viitorul sat pelasgo-geto-dac-momârlănesc cu 13000 de WAȚI & adițional încă 39000 pentru festivalul anual RHABON vs STRABON.

Custom Made 😉

Sistem de boxe custom made Nexus Acoustics pe Nexus Acoustics (sub bass, bass, medii și înalte), putere totală 52000 W RMS, 24 SUB BASS, 12 Kick BASS & 12 TOP (medii și înalte).

Let There be Music 🔊

La sfârșitul acestei săptămâni, Piața Operei din Timișoara va fi gazda unui eveniment intitulat Let There be Music, în cadrul căruia timp de trei zile publicul va avea parte de concerte și DJ seturi cu o serie de artiști locali și nu numai. Evenimentul este organizat de Asociația No Sheep și Ravi, în cadrul proiectului Nemesis Sound Community.

🇷🇴 ZĂU 🇷🇴 Advertising 🇷🇴

B2B Strategy ™ Europe GENESYS a acceptat provocarea NO Sheep și participă la festival în calitate de co-organizator prin serviciul de advertising al grupului pentru 🇷🇴 o amintire gratuită imprimată… din timpuri imemoriale 🇷🇴 Vă așteptăm împreună cu ZĂU Advertising & astăzi 🇷🇴

[nggallery id=69]

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Digital » Pull Marketing
NFT P2E Play to Earn Europe Genesys
Play to Earn (P2E)

🇷🇴 The Beginning 🇷🇴 G E N E S Y S 🇷🇴

Arhitectura de Brand a VĂII JIULUI DRACO DRACON
Primul SA înregistrat în Blockchain

🐉 Ordinul Dragonului vs Constelaţia Dragonului 🐉

Close