🐉 Ordinul Dragonului vs Constelaţia Dragonului 🐉

Primul SA înregistrat în Blockchain

Utilitate 💙💛❤️ NFT

🐉🐉 Ordinul Dragonilor 🐉🐉

Dacă ne-am imagina un cub de date care odată introdus în blockchain oferă stabilitate, siguranță și în acelasi timp transparență am ajunge la definiția tehnică a NFT-urilor. Cu alte cuvinte acum că am înțeles definiția o să înțelegem practic că noul cub de date reprezintă noua strategie de dezvoltare a companiilor (pentru că suntem pe un blog B2B), și anume, re-actualizarea strategiei de marketing & vânzări în era digitală.

Ca sa fie și mai clar pentru tine cititorule, cum te-am obișnuit aici pe blogul nostru, mergem mai departe spre utilitatea NFT-urilor, popularea cubului de date cu beneficii pentru potențialii cumpărători ai produselor și serviciilor noastre printr-un exemplu CONCRET.

SWOT 2011 / 2012

Începând cu 2011 / 2012 pasiunea echipei pentru istorie încet încet a intrat în proces de transformare spre concret / utilitate.

BTL 2016 / USA & UK

În consecință, în urma analizei SWOT a mărcii de țară ROMÂNIA (Udrea), am creionat conceptul OLD EUROPE pe care l-am dus la cele mai mari târguri de turism B2B din lume: IMEX America Las Vegas & World Travel Market Londra.

Mediatizarea conceptului a fost în punctul culminant în iunie 2016 atunci când pe stadionul Jiul din Petroșani în fața unei audiențe de peste 12000 de oameni am lansat ideea noastră de promovare pentru Valea JIULUI idee care de-a lungul timpului s-a transformat în a doua platformă de comunicare: https://tinutulmomarlanilor.ro.

Prima platformă digitală

Pasul următor după dezvoltarea unui proces de reBranding (soluția noastră pentru rezolvarea problemelor identificate în analiza SWOT) cu scopul real de a scoate în evidență diferențiatorii identificați, a fost pasul imediat următor testului din USA & UK: dezvoltarea unei platforme de comunicare a acestora: https://povestea-locurilor.ro.

Mergem mai departe spre modelul financiar (de la pasiune spre afacere) astfel încât să transformăm energia ultra-pozitivă generată de pasiune într-un mod de viață, un produs sustenabil: turismul / platforme de booking și la un moment dat dezvoltarea jocului care vine la pachet cu strategia clasică de comunicare, având de fapt instrumentul… rămâne doar o variabilă de timp până se declanșează efectiv în viața reală “Călătoria spre HYPERBOREA”.

Cubul de date NFT, utilitate NFT & beneficii pentru comunitate obținute prin dezvoltarea conceptuală a modelului de afaceri auto-sustenabil “Satul Neolitic” în care focusul o să fie spre păstrarea tradițiilor strămoșești reprezentate de patrimoniul material sau imaterial.

Beneficii comunitate
Ordinul Dragonilor 🐉

🐉 % din modelul de afaceri auto-sustenabil “Satul Neolitic” 🐉 % din vânzările colecțiilor viitoare de NFT-uri Europe Genesys 🐉 integrarea afacerilor membrilor din comunitatea “Ordinul Dragonilor” în micro climatele de afaceri regionale dezvoltate de concept (start în Valea Hiperboreei – Valea Jiului cu focus spre Neamț, Orașul Zeiței Cucuteni) 🐉 poziționare spre WEB 3.0 utilizând facilitățile blockchain pentru profitabilitate / transparență în timp real 🐉

Suntem la finalul unei călătorii fascinante care se întinde peste ultimul deceniu, călătorie prin care noi acum la final dezvoltăm practic prima societate pe acțiuni înregistrată în blockchain și NU la Registrul Comerțului. Ramâi alaturi de noi să analizezi cu ochii tăi utilitatea acestei noțiuni NFT, tehnologie care duce la următorul nivel povestea pasiunii noastre.

În curând o să lansăm prima colecție de NFT-uri destinate acestui 🐉 Ordin al Dragonului 🐉 pentru investitorii care înțeleg provocarea WEB 3.0 dar mai ales înțeleg și se identifică cu povestea multimilenară a neamului românesc 💙💛❤️ G E N E S Y S

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Digital » Pull Marketing
Old Europe Romania by Daniel Rosca and Vasile Lupasc
G E N E S Y S

🇷🇴 OLD EUROPE 🇷🇴 NFT 🇷🇴

SWOT ape minerale dezvoltare de produs GHEATA
ELROND 🔥 Token MEX

🔥 360 ° ESCROW MEXbay 🔥

Close