Investiție 🧠 ESCROW MEXbay 🧠 NFT

Omul care s-a împărțit în 100.000 de acțiuni

„criza de identitate”

Există un personaj pe nume Patrick Campbell care tocmai și-a vândut compania cu peste 200 de milioane de dolari (acum o lună) și căuta să cheltuiască o parte din venituri. Majoritatea ar căuta să cumpere cele mai bune lucruri din viață. Lamborghini, ceasuri Rolex și bărci. Alții și-ar investi banii în lucruri precum imobiliare, obligațiuni și crypto. Dar nu Patrick. În schimb, el a decis să-și parcheze o parte din banii săi în “Prima ființă umană tranzacționată public”.

Investiție în crypto / NFT

Ce înseamnă asta? Ei bine, în 2008, Mike Merrill avea o mică „criză de identitate”. S-a plictisit de jobul lui la o companie de software, nu știa ce decizii să ia în continuare etc. Așa că a decis să facă ceea ce NU ar face orice persoană – s-a împărțit în 100.000 de acțiuni, le-a vândut cu 1 dolar fiecare și și-a lăsat acționarii să ia deciziile pentru el. El o numește Comunitate prin capitalism. Noi o numim Community Through Craziness…

Acțiunile lui Mike se tranzactionau pentru ~20 USD. 🤯 Valoarea lui a scăzut de atunci, dar acțiunile sale continuă să fie de aproximativ 6,50 USD. În zilele noastre Patrick crede că este timpul să investească. El crede că Mike este un diamant ascuns în stare brută și pariază că această investiție ar putea fi următoarea sa victorie mare. Este atât de convins că tocmai a făcut o „preluare ostilă” în care a calculat de câte acțiuni ar avea nevoie pentru a putea vota orice propunere în favoarea sa. Patrick acum îl „deține” pe Mike, într-un fel. L-ar putea face pe Mike să facă niște lucruri destul de nebunești. Și exact asta plănuiește să facă Patrick. Nu vorbim de chestii de tip „jefuiește o bancă”, dar el crede că împingerea lui Mike din zona de confort îl va ajută să-i crească valoarea.

Evoluție mediu digital / WEB 3.0 🧠

Iată câteva lucruri care au fost respinse / aprobate în trecut și cum au mers voturile: Vasectomie? Nu. Trecerea de pe IOS pe Android! Nu. Psihedelice? Da. Investiție în ESCROW MEXbay!? Da. Ultima propunere a fost dacă ar trebui să investească într-un nou proiect NFT numit Fingerholers. A fost aprobat cu 66% din voturi pentru. Bun venit la Web3.0, Mike. Patrick Campbell, un material Milk ROAD.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Digital » Pull Marketing
the FUTURE of ENERGY RED Restart Energy
ESCROW MEXbay

❄️ a patra iarnă crypto ❄️ MEXbay.info ❄️

Tehnologia NFT visezi @ Green Future ROMANIA
Visezi cu ochii deschiși!?

Mai mult despre tehnologia NFT / universul digital!

Close