❄️ a patra iarnă crypto ❄️ MEXbay.info ❄️

ESCROW MEXbay

#fărăSCAM

Proiectul MEXbay, un multi-million business în lumea reală care acum se lansează și în lumea crypto unde suntem curioși dacă o să se întâmple lucrurile tot la fel!

Contul ESCROW este un depozit bancar prin care tu în calitate de deponent pui la dispoziție unui beneficiar o sumă de bani pe care acesta o va primi la îndeplinirea unor condiții stabilite și prezente în contractul încheiat de bancă cu ambele părți.”

Proiectul ESCROW MEXbay este unul ambițios și se vrea a fi o platformă de vânzare / cumpărare bunuri și servicii doar pe MEX (token Elrond). Proiectul vine deasemenea în ajutorul echipei sibienilor de la Elrond ca să susțină utilitatea și adopția token-ului MEX printr-o platformă dedicată. Dacă rețeaua Elrond va ajunge la un miliard de utilizatori mai mult ca sigur 3-400 milioane ar folosi MexBAY sau o platformă asemănătoare.

Proiectul NFT MEXbay

Proiectul MEXbay

Modelul lor de afaceri este deja foarte cunoscut și folosit în mediul online pe website-uri precum: OLX, Amazon, eBAY (INTERESANT aspect, de unde probabil vine și numele de MEXbay) dar totuși inițiatorii vin cu o idee revoluționară: ESCROW-ul care asigura tranzacțiile și eficientizează comunicarea între vânzător și cumpărător. Știm cu toții că în lumea crypto scamuleste la tot pasul iar un serviciu de Escrow descurajează complet acest tip de comportament.

MEXbay, este un proiect descentralizat și oricine se poate alătura proiectului adoptând un NFT Founders. Platforma în prima etapă va accepta doar tokenul MEX apoi EGLD și USDC iar la etapa de maturizare va accepta toti tokenii listați pe Maiar Exchange.

Le dorim succes. Un proiect cel puțin interesant! Vezi mai mult informații despre proiect pe MEXbay.info. Vezi mai multe informații despre piața crypto accesând ❄️ a patra iarnă crypto ❄️

Tags: , , , , , , , ,

One Response

  1. Vinzi ORICE in crypto, token MEX.

Leave a Reply

More in Digital » Pull Marketing
Tehnologia NFT visezi @ Green Future ROMANIA
Visezi cu ochii deschiși!?

Mai mult despre tehnologia NFT / universul digital!

crypto update getae nft
A patra iarnă crypto ❄️

Mai multe 🔥 statistici digitale 🔥

Close