360 ° 🧀 c a p c a n a 🧀

Predicții Marketing

Noua realitate 🔥🔥
economică din 2021

predicție sf [At: HASDEU, I. V. 203 / V: (înv) ~iune / Pl: ~ii / E: fr prédiction cf lat praedictio] (Rar) 1 Prevestire. 2 Operație rațională de anticipare a unui eveniment sau fenomen Si: previziune. 3 Presentiment. ANTICIPÁ, anticipez, vb. I. Intranz. și tranz. A face sau a spune ceva înainte de o anumită dată (fixată) sau înaintea timpului convenit. [Prez. ind. și: anticip] – Din fr. anticiper, lat. anticipare.

🔥 Predicții Marketing Strategic 🔥

“mult înaintea timpurilor… &
“luptătorii digitali extrem de avansați“

Dacă în 2012 anticipam dispariția totală a vânzătorilor în 5 ani la Romanian Sales Conference în 2017 am confirmat acel proces de anticipare. Cel puțin din 2017 noi nu am mai vândut activ serviciile noastre către absolut niciun prospect în primul rând pentru că dacă mergi proactiv în întâmpinarea potențialelor nevoi ale sale pe care încă nu și le conștientizează riști să intri într-un cerc vicios. Adrian de la Barrier ne-a scris în trecut o recomandare care in zilele noastre este mai actuală decât oricând “mult înaintea timpurilor… “.

În schimb dacă ești acolo în momentul în care prospectul tău începe să conștientizeze procesul de schimbare al întregului ecositem economic, în cazul nostru, parteneriatul devine instant win win pentru că ai deja solutia pentru nevoile sale optimizată și în trend cu nouă realitate economică.

Se numește Top of MIND, prezența ta sau a serviciilor tale în top 3 preferințe ale prospectului.

♦ blogul se transformă încet și sigur în video blog ♦ procesul de storytelling devine din ce în ce mai transparent ♦ brandurile de produs o să se nișeze din ce în ce mai mult, acest proces fiind singura cale de a supraviețui tăvălugului digital care urmează ♦ structura de beneficii a angajaților suferă pentru prima oară în ultimii 30 de ani modificări conceptuale radicale spre direcția de parteneri / co-fondatori / asociați dinspre cea de angajat ♦ poziția de marketing din cadrul companiilor asimilează rolul de vânzări și o să transforme întreaga organizație client devenind principalul pilon al directorilor generali ♦ oferta comercială dispare din procesul de cunoaștere reciproc numit înainte de 2021 procesul de vânzări ♦ o să reziste pe piață exclusiv companiile pregătite pentru a înțelege acest aspect numit transparență în care nu mai există client și vânzător și începe să se unifice noțiunile într-una singură p a r t e n e r i a t ♦ sunt absolut necesare noi abilități pentru întreaga echipă ♦ este momentul în care transferul spre noua generație de antreprenori să înceapă să producă efecte înainte ca să fie mult prea târziu (* vezi studiul de caz EDY Spedition sau Adeplast). Din păcate pentru economia autohtonă acest transfer înseamnă în marea majoritate a cazurilor un proces de transfer al activelor spre companiilor mulținationale ȘI nu spre a doua generație de antreprenoriat românesc ♦ în România implementarea tehnologiilor de vârf cum este AI o să eșueze însă rămâne amenințarea continuă a multinaționalelor care deja încep să intre în competiție cu echipa ta prin acești luptători digitali extrem de avansați chiar și pentru a-i înțelege ♦ excesul aparent de cash flow provenit din lichidarea activelor marii majorități a companiilor medii și mici o să fie îndreptat spre sectorul imobiliar care în opinia personală o să fie un nou mare eșec de anvergură în Europa centrală și de est ♦ este într-adevăr un an special pe care noi personal îl așteptăm de 10 ani, este anul în care nevoile potențialilor clienți ai noștri depășesc efectiv capacitatea noastră de livrare chiar dacă în România practic piața de servicii de consultanță în marketing strategic nu exista acum 10 ani, noi am generat-o absolut de la ZERO ♦

În același proces de anticipare de astăzi, predicții în marketing pentru 2021, includem și următoarele articole recente de mai jos pe care te îndemn să le analizezi cu atenție sporită pentru că în primul rând discutăm despre viitorul tău și al companiei pe care o reprezinți.

360 ° Finalul AI
🔥 F A L I M E N T U L 🔥
Halatul, unde-i halatul… ?
Centura de siguranță a CEO-ului
în noua 🔥 realitate economică 🔥

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

More in Inovație
The Lord of the RINGS Gandalf alias Gelul Vladoiu
The Lord of the Rings

🏛️ The Lord of the Rings vs Game Of Thrones 🏛️

Sfinxul din Sturu Povestea Locurilor Storytelling HERO
Your Hero’s Journey

🏛️ GETÆ 🏛️ the ULTIMATE Storytelling 🏛️ Game Of Thrones 🏛️

Close