Vezi mai mult despre 😂😂😂 panificație la 360 °

Cea mai mare eroare în 11 ani de consultanță… 😞

DATINĂ

Dátină sf [At: URECHE, LET. I, 316/16 / V: (înv) dédi~, (reg) dét~ / Pl: ~ni, (înv) ~ne / E: vsl дадина] 1 (Asr) Regulă (2). 2 Deprindere păstrată din timpuri vechi, consacrată prin tradiție și caracteristică pentru un popor sau pentru o colectivitate mai restrânsă.

PECÉTE, peceţi, s. f. 1. Placă (de metal) cu mâner sau montată pe un inel, pe a cărei suprafaţă este gravată o monogramă, o emblemă etc. şi care, aplicată pe ceară roşie sau cu tuş pe un act, pe o scrisoare sau pe un colet, dă acestora caracter de autenticitate şi de integritate;

🇷🇴 DATINA 🇷🇴
by UNICARM

Cea mai mare eroare în 11 ani de consultanță… După ce am stilizat Pecetea Țării Românești, 1456, din vremea domnitorului Vlad Țepeș și după ce am modificat un scris bisericesc dintr-un caiet de caligrafie din 1930 pentru o lizibilitate mai buna a mărcii DATINA am ajuns la finalul procesului de reBRANDING al celui mai mare procesator de carne din vestul României, AGIL Timișoara.

Sintetizând, marca DATINA trebuia să devină gama de produs premium a procesatorului bănățean. Totul bine și frumos până în momentul prezentării conceptului, moment în care am aflat și noi că DATINA este o marcă înregistrată deja 😂😂😂 de competiția UNICARM din Satu Mare… o marcă în industria de panificație, industrie complementară UNICARM.

[nggallery id=10]

UNICARM, o poveste
din Țara Oașului 💙💛❤

🇷🇴 … din străbuni 🇷🇴
🇷🇴 Voievodatul lui Menumorut 🇷🇴

Au trecut aproape 11 ani de atunci și astăzi vrem să te rugăm pe tine cititorul nostru să ne ajuți să spunem Povestea Voievodatului lui Menumorut împreună cu UNICARM, o marca românească de tradiție, un simbol din Țara Oașului.

Dacă îl cunoști personal pe proprietarul UNICARM, Vasile Lucuţ, nu ezita să-i trimiți acest articol. Noi îi donăm reBranding-ul DATINA iar UNICARM spune Povestea Voievodatului lui Menumorut din străbuni împreună cu noi.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in [ companii 100% româneşti ]
Romania Culori @ Fotografie Adrian Petrisor
În 2020 stăm acasă, vizităm România, reSTART-ăm turismul românesc!

#stămacasă în 2020, vizităm România!

Bartero logo white
Următorul „unicorn” românesc

Luptătorul Digital la 360 ° [ b a r t e r o ]

Close