iceberg – the cornerstone of blue ocean strategy

ICEBERG

Marketing Digital / Comunicare

Pânza de păianjen este un produs. Un produs de consultanță cu focus pe structura de digital / comunicare. Am avut surpriza să ofertez acest atelier unui client și în momentul în care îi explicăm, cum la finalul celor două zile o să aibă campania de comunicare în rețelele sociale deja finalizată * conceptual, am primit un răspuns la care nu mă așteptam: “cred că ne grăbim un pic“.

Așa și este! Acest atelier este extrem de util pentru a dezvolta separat poziționarea PULL a companiei tale însă acest atelier nu rezolvă principalele bariere din afacerea ta. În 2019 clientul este din ce în ce mai informat și practic serviciile de consultanță devin din ce în ce mai nișate.

vs Marketing Strategic / Poziționare

Despre fața nevăzută a clientului

Practic consider că piața deja s-a maturizat și a trecut momentul experiențelor nereușite. Clienții au încercat diverse soluții începând de la dezvoltarea inside a materialelor de marketing și până la colaborarea cu freelanceri sau cu agențiile specializate. Clientul acum știe ce vrea, își imaginează chiar și rezultatul final. A venit vremea să discutăm topicuri din ce în ce mai interesante despre nivelul de notorietate al mărcii, despre momentul în care cred ei că marca lor este luată în considerare pentru achiziție… a venit momentul într-adevăr să discutăm despre fața nevăzută a clientului. O multitudine de procese au loc până la prima interacțiune a prospectului cu marca. Vreau să îți imaginezi un ICEBERG… și o să înțelegi mai ușor procesul de marketing strategic care se derulează în background în mod silențios.

Click to tweet:
Clientul acum știe ce vrea, își imaginează chiar și rezultatul final!
#WARgame #ICEBERG @B2BStrategy2
#consultanță #afaceri #antreprenoriat #training

Metodologie Training Vanzari vs Training Marketing Strategic

Tags: , , , ,

Leave a Reply

More in Strategie B2B » B2C
Bibus Training Marketing Digital Marketing Strategic
Pânza de păianjen ™

[ vezi toate soluțiile de training ]

Route to Market FMCG ELIXIR @ Scufita ROSIE BIO
Route to market FMCG

Prin pădure... de la Scufiţa Roşie la DRACULA * lupul cel rău…

Close