[ 100 de companii 100% româneşti ]

AUR’A

Apa de aur a Banatului
Apa de aur a României

Aurul Geților
PERETU & AGIGHIOL

AUR'A cobranding aurul getic

AUR’A este apa vieţii

Munţii Banatului, nici prea înalţi, nici prea joşi, acoperiţi de păduri de foioase şi pajişti, scăldaţi de soare blând şi vânturi prietenoase, ascund tainic bogăţii neştiute şi comori nevăzute. Cea mai pură şi mai bună apă izvorăşte din adâncuri şi ajunge la suprafaţă încărcată de tot ce ne-au dat Zeii mai preţios, în doză perfectă…

Un dar de la natură cea care reuşeşte permanent să ne surprindă şi să ne arate ca încă nu şi-a spus ultimul cuvânt. Coloizii de aur şi argint pe care îi conţine îi conferă proprietăţi excepţionale şi o transformă într-o apă energetică cu puteri miraculoase.

AUR'A brand Aurul are proprietăţi antiinflamatorii şi antialergice, este antibiotic natural cu importante calităţi antioxidante, stimulează forţa vitală, creşte capacitatea de concentrare, îmbunatăţeşte circulaţia sanguină la nivelul creierului, stimulează funcţia de regenerare a organismului şi de purificare a toxinelor.

La fel ca şi aurul, argintul este un metal cu virtuţi terapeutice cunoscute de milenii: este cel mai bun antiseptic natural, distruge eficient bateriile, are proprietăţi antifungice, împiedică dezvoltarea tumorilor, stimulează funcţia leucocitară, creşte imunitatea, facilitează detoxifierea organismului.

Corpul uman este constituit în principal din apă.

“Este foarte important ca organismul uman să fie aprovizionat cu apă din belșug, cu apă alcalină. Apa care intră pe gură este absorbită de sistemul gastrointestinal, apoi este transportată la celulele din tot corpul prin intermediul vaselor sanguine. Mai multă apă inseamnă o mai bună curgere a sângelui, promovând un metabolism eficient. Apa alcalină,are ca efect și descreșterea nivelului colesterolului și trigliceridelor din corp.

Apa are funcții diverse în interiorul corpului uman, dar rolul ei cel mai important este îmbunatățirea curgerii sângelui și promovarea metabolismului. De asemenea, ea activează flora bacteriană și enzimele din intestin, excretând în același timp reziduurile și toxinele. Dioxine, poluanți, aditivi alimentari și carcinogeni, toate sunt eliminate din corp de către apa alcalină.

Apa nu numai că există în vasele sanguine, ea joacă un rol activ și în vasele limfatice, ajutând astfel la menținerea sănătății. Alcalinitatea este cel mai mare agent de detoxificare a organismului, iar Aur’a Mineral Water este o apă naturală cu un PH alcalin ce poate produce o detoxificare profundă a organismului. Alcalinitatea dispersează, pune în mișcare și curăță organismul, fiind soluția care face posibilă regenerarea tisulară.” Cristian Stanulescu, doctor specialist în Detoxifiere și Toxicologie.

Tezaurul Geților
[ PERETU ]

Te invităm să analizezi campania
noastră de susținere a producătorilor români.

Mulțumim anticipat pentru susținere!

[ companii 100% românești ]

[ susţine ADN-ul românesc ]
* download pachete sponsorizare

Click to tweet:

Cea mai pură şi mai bună #apă izvorăşte
din adâncuri şi ajunge la suprafaţă încărcată
de tot ce ne-au dat Zeii mai preţios,
în doză perfectă… #AUR’A

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in [ companii 100% româneşti ]
Holding Alcam International Sleep Evolution Mattress Bedding
[ green future ]

[ GREEN FUTURE * holding de companii 100% românești ]

HEDONE Civilizatia Garla Mare
H E D ⊕ N E

* evidenţiem produsele şi serviciile 100% româneşti!

Close