[ GREEN FUTURE * holding de companii 100% românești ]

[ green future ]

Continuitate, Dezvoltare și Evoluție!

Green Future, producători români de saltele,
perne, pilote, protecții saltele, lenjerii de pat.

Elementul vizual este o sintetizare a unei forme de fulg în linii sensibile și variații de nuanțe asemănătoare, care poate fi extinsă diferit pentru gamele de produse. Simbolul în linii mari reprezintă somnul / starea de confort și relaxare dar mai ales trezirea cu energie din perfecta îmbinare a două forme, plin-gol, yin-yang…

Echilibru spre dinamism, forme unduite, ușor și totodată prestant (greutate bine echilibrată). Se știe că somnul se desfășoară în mai multe cicluri, de unde și formele compuse din simbol, toate însă echilibrate armonios cu vecinele ei. În același timp linia ascendentă a simbolului reprezintă continuitate, dezvoltare, evoluție accentuând mesajul primordial al elementului vizual.

Alcam International Super Ball reBranding 2012 Green Future Sleep Evolution

De ce sunt diferiți?

În ultimul deceniu Holdingul Green Future și-a consolidat poziționarea ca unul din cele mai puternice grupuri industriale din sudul și vestul României cumulând o cifră de afaceri de peste 20 milioane de euro și un număr de 2000 clienți industriali.

Avand peste 15 ani experiență în industria spumelor poliuretanice (spume confort și spume tehnice), producție și debitare de burete în 1996 a fost creat Holdingul de companii Green Future unificând viziunea asupra pieței de profil a celor 5 facilități de producție independente.

Cele 5 facilități de producție din România le oferă posibilitatea să diferențieze soluțiile oferite clienților și să le customizeze în funcție de nivelul de dezvoltare al business-ului acestora începând cu soluții orientate pe durabilitate vs cost și terminând cu cele care au scopul returnării investiționale >> ROI / Segment de client targetat / Beneficii. Gamele de produse: Endurance, Performance, LIFE * nanofibră / Hipo-alergenică, Nature, Feeling, Wool și KIDS.

Flexibilitatea dimensională – tehnologia de ultimă generație poate personaliza soluțiile în funcție de dimensiunile mobilierului din zona HORECA atât pentru tipologii standard de mobilier cât și pentru opțiuni atipice. Unificarea proprietăților și beneficiilor, transpunerea lor în game de produse. Alcătuirea angrenajelor necesare confortului ridicat.

Ce ne înbunătățește somnul?

Cand ne întindem în pat, greutatea corpului nostru e distribuită în cap, umeri, mijloc și călcâie. Aceste zone suportă toată greutatea corpului nostru și sunt supuse unei presiuni semnificative. În acest mod sângele nu circulă corespunzător. Corpul nostru reacționează la acestea schimbându-și poziția pentru a reduce presiunea. Această reacție ne deranjează somnul. Fiecare întoarcere a corpului în pat ne întrerupe somnul. Ca și rezultat, dimineața ne simțim obosiți, când ar trebui să fim odihniți. Toate zonele corpului nostru trebuie să aibă suportul complet al suprafeței pe care ne întindem. În acest mod greutatea și presiunea este distribuită constant.

Este importantă compoziția saltelei?

Cu siguranță da. Este important să nu dăuneze și să fie sănătoasă pentru mediu. Spuma de proastă calitate se va deforma și nu va mai oferi suportul necesar osrganismului. Materialele actuale și durabile sunt bazate pe latex și spumă poliuretanică. Cel mai nou produs este „spumă cu memorie”.

Cât de important este materialul?

După compoziție, materialul textil este cel mai important. Acesta determină temperatura corpului în timpul somnului, cantitatea de sudație, gradul de igienă, ventilația saltei și capacitatea de a-i curața suprafața.

Gamă de produse WOOL / TRADITIONAL DREAMS

Proprietăți lână: Putere higroscopică, absoarbe umiditatea produsă de transpirația din timpul nopții și o eliberează în mediul ambiant. Continutul ridicat de lanolină, ajutor natural contra durerilor și inflamațiilor articulare. Distribuție omogenă de greutate și volum.

Beneficii: Confort termic ridicat, transpirabilitate, termoreglare în timpul somnului.

Lâna merinos are o înaltă putere higroscopică: absoarbe umiditatea produsă de transpirația din timpul nopții și o eliberează în mediul ambiant. Datorită conținutului ridicat de lanolina, substanță utilizată de firmele farmaceutice ca aditiv în compoziția unor unguente, este un adevărat ajutor natural contra durerilor și inflamațiilor articulare.

Pentru proprietățile ei multiple și semnificative în ceea ce privește confortul termic și orthopedic, lâna putem să o denumim “MAGIA NATURII”. Este utilizată în producția noastră ca și umplutură pentru pilote și perne speciale, precum și pentru față de iarnă și topurile de saltea din gama de lux.

Noi utilizăm lână virgină, cardată pentru proprietățile sale naturale, dintre care cele mai importante: confort termic ridicat, transpirabilitate, termoreglare în timpul somnului, higroscopicitate. Particularitatea realizării stratului de lână este cardarea și plierea fibrelor naturale din lână merinos, care are scopul de a ține lână într-un strat compact și voluminos, cu o distribuție omogenă de greutate și volum, garantând același confort în orice zonă a pilotei, pernei, saltelei sau topului de saltea.

Pentru a urmări totul din punct de vedere igienic și pentru a distruge orice urmă de acarian și microb, am creat un mod propriu de realizare a stratului de lână, care înainte de utilizare trece printr-un cuptor cu aer cald la o temperatura de minim 160⁰C distrugând astfel toate substanțele alergogene din produs.

Lâna merinos din produsele Green Future este exclusiv virgină, spălată, dezinfectată și cu tratamente de tip ACTIGRAD, făcute să protejeze pe termen lung contra bacteriilor, ciupercilor și substanțelor alergogene produse de acestea.

Yin Yang
Sleep Evolution
[ green future ]

Rebranding Green Future » Sleep Evolution » Pozitionare Blue Ocean Strategy » Industrie Mattress & Bedding

Te invităm să analizezi campania
noastră de susținere a producătorilor români.

Mulțumim anticipat pentru susținere!

[ companii 100% românești ]

[ susţine ADN-ul românesc ]
* download pachete sponsorizare

Click to tweet:

#YinYang [ #green #future ]
#Sleep #Evolution [ #mattress & #bedding ]

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in [ companii 100% româneşti ]
HEDONE Civilizatia Garla Mare
H E D ⊕ N E

* evidenţiem produsele şi serviciile 100% româneşti!

Strategie Marketing Constructii Adeplast AERIA GOLD Design de Ambalaj
A D E P L A S T

[ o campanie pentru susținerea companiilor românești ]

Close