Pozitionare in Cariera? Elena Popa, Antal Interantional.

Campanie CV Profesional Elena Popa Antal International

Salut,

Eu personal nu am crezut nici o clipa in noroc si sansa, sunt de parere ca fiecare din noi are puterea interioara sa isi defineasca aceste doua elemente dar intamplarea de ieri imi da de gandit.

Odata cu startul pozitionarii B2B STRATEGY pe piata de consultanta am lansat doua campanii diferite care fac parte din strategia de brand prin implicarea noastra ca echipa precum si cu implicarea (momentan) a unui partener extern.

Ambele campanii au rolul sa ne ajute in strategia de dezvoltare a brandului propriu cu finalitate in interactivitatea pe care ne-o dorim sa o dezvoltam in retele sociale pe care activam (LinkedIn, Twitter, Facebook). Descrierea lor se regaseste aici:

Pentru un job mai bun!

si

Internship 2012

In 31.10.2011 am anuntat castigatorii Internship-ului. Una din cele mai interesante aplicatii desemnate castigatoare fiind motivatia lui Raul Adonis Raduca.

“Am inceput cu electronica, am continuat cu ingineria software, in prezent sunt product designer iar in timpul liber citesc carti de business. Astfel am descifrat tainele marketingului si brandingului. De asemenea ma intereseaza partea de antreprenoriat, momentan lucrez la un astfel de proiect.”

 

Cred ca programul vostru ar contribui fundamental la dezvoltarea mea pe partea de business. Astfel m-ar aduce cu un pas mai aproape de un succes antreprenorial eventual o pozitie de brand manager intr-o firma de tehnologie.”

Din 31.10 si pana ieri Raul nu a observat faptul ca proiectul sau de antreprenoriat o sa fie sustinut in urmatorul an prin campania noastra de Internship…Noi nu faceam legatura intre motivatia puternica a lui din momentul aplicatiei si tacerea ulterioara decernarii premiilor…

Am fost chiar la un pas sa selectam din lista urmatoarea aplicatie, dar prin sansa lui nu am apucat sa finalizam aceasta intentie.

Tot ieri, pentru ca suntem in plin proces de finalizare al acestor campanii, am iesit din online pentru a doua etapa de upgrade la CV profesional ( Campania Pentru un Job mai bun) in care am promis ca o sa sustinem cei 5 noi posesori de CV-uri profesionale in incercarile lor de a-si gasi un loc de munca.

Ne-am intalnit cu Adelina Hobeanu care in urma ajutorului acordat de catre partenerul nostru extern Elena Popa – Antal International este pregatita cu un CV profesional pentru noua abordare in piata fortei de munca.

Scopul intalnirii era sa pregatim impreuna din punct de vedere tehnic etapa a doua a unui interviu la o pozitie in Marketing si sa o ajutam sa finalizeze planul de dezvoltare pe care angajatorul la cerut pentru a doua etapa a interviului.

Pozitionare, segmentare piata, diferentiatori, cale spre piata…Job done!

Pe finalul discutiei, Adelina ne-a mentionat faptul ca prietenul ei era suparat ca nu a fost selectat in a doua campanie a noastra, cea de Internship si a mentionat numele sau…Raul Adonis…personal, prin prisma activitatii de zi cu zi din mijlocul oamenilor mi-am dezvoltat atentia distributiva si memoria vizuala iar in momentul in care in discutie a fost amintita o persoana din partea caruia noi B2B Strategy asteptam un feedback am facut pe loc legatura.

Da, Raul Adonis este prietenul sau, a fost selectat de mine in campania de Internship iar Adelina a fost selecata de Elena in campania de upgrade la CV profesional. 🙂

Am rugat-o pe Adelina sa il anunte personal de premiul castigat si astazi ne intalnim cu el impreuna cu cei doi asociati ai sai sa incepem sa le acordam suportul in proiectul lor comun de antreprenoriat in industria de IT Software.

Dupa ziua de ieri o sa ma gandesc de doua ori in momentul in care o sa afirm ca nu exista sansa.

Daca ar fi sa apelam la un expert in statistica si daca am introduce toate elementele acestei situatii ca date de intrare, comparand ulterior aceasta intamplare cu sansele lui sa castige un premiu la Loteria Nationala, credem ca sansele lui Raul ar fi fost mai mici sa intre in posesia premiului prin aceasta modalitate decat in cazul 6/49.

Ne bucuram ca am reusit in final sa facem fericiti inca 3 antreprenori aflati la inceput de drum.

Astazi la 14.30 avem prima intalnire cu ei, in care vrem sa stabilim coordonatele de colaborare pentru 2012.

Le dorim succes si promitem ca o sa beneficieze de toata implicarea noastra.

Daniel

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

More in Strategie B2B » B2C
Middle Manager Translatie Strategie
Middle Manager? Optimizare Strategie Vanzari la Nivel de Middle Management prin Middle Manager

Middle Manager? Opinii pentru performanta pe nivelul de Middle Management. Optimizare Strategie Vanzari la nivel de Middle Management prin Middle...

Close