Business Academy: Implicarea corelata cu asumarea responsabilitatii sunt atribute importante in mediul de business 2012. Internship Business Academy 2012.

Internship 2012

Dezvoltare Personala

Academie de Business? Intr-adevar un plan pe termen mediu!

Salut,

Implicarea corelata cu asumarea responsabilitatii sunt atribute importante in mediul de business actual care traseaza in opinia noastra o cale sigura spre evolutie.

Si pentru ca vrem sa evoluam continuu, odata cu lansarea pozitionarii B2B STRATEGY care uneste sub aceasi identitate de companie experienta comuna a celor 5 membrii constanti din echipa noastra, suprapusa peste experienta celor 5 consultanti cu care colaboram in functie de complexitatea proiectului clientului nostru, am considerat oportuna lansarea academiei noastre de optimizare performante in afaceri sub titulatura Internship 2012 » Business Academy prin care avem intentia sa sustinem GRATUIT in dezvoltarea proprie sau in optimizarea performantelor companiilor lor un numar de 3 persoane fizice / juridice pe parcursul unui an de zile, 2012.

Pentru ca vrem sa facem diferenta!

Status aplicatii Internship 2012 B2B STRATEGY Business Academy:

Surse Advertising Campanie:

Best Jobs, vezi link.

Promovare Social Media

E-mail Marketing in judetele TM, AR, CS, AB, HD » newsletter B2B STRATEGY.

63 de companii inscrise
83 de persoane fizice inscrise
32 aplicatii descalificate
3 proiecte castigatoare

Nu este un secret, suportul GRATUIT oferit in primul an de viata al academiei face parte din strategia de brand proprie si din proiectia viziunii personale asupra dezvoltarii B2B STRATEGY din urmatorii 3 ani prin care urmarim un singur aspect, Brand Engagement.

Va invitam sa participati constant la actiunile noastre, fie din postura de participanti sau din cea de sustinatori.

Business Academy » Internship Nr.1: Mirel Popescu » ONG Call Center alcatuit din persoane cu dizabilitatii motorii » Timisoara.

Mirel este Trainer, cu o experienta de peste 5 ani in sustinerea programelor de dezvoltare al abilitatilor soft skills, iar visul sau, prin care a si castigat acest concurs de selectie in programul de Intership 2012, este acela de a infinta un ONG prin care sa sustina un Call Center alcatuit din persoane cu dizabilitati motorii!

Interesanta provocare pentru noi! Cu siguranta o sa fie un an interesant pentru ambele parti!

Deja am avut impreuna primele discutii referitoare la outsourcing Call Center cu doua companii Timisorene…procesul continua. Pana la finalizarea acestui proiect, impreuna cu Mirel, am structurat in abordarea noastra de Consultanta si Business Coaching si un proces preliminar de Training.

Mirel a reusit sa ne convinga sa facem si Training, ca serviciu separat, desi acest proces de optimizare a performantelor organizationale era accesibil intern doar clientilor nostri si doar in urma structurarii conceptuale a afacerii lor prin solutiile initiale de Consultanta in Management / Business Coaching…dar suntem receptivi la provocari!

Iti uram succes Mirel, bine ai venit!

Noii tai colegi, Echipa B2B STRATEGY!

Business Academy » Internship Nr.2: Claudiu Popescu » Business Coaching la nivel individual » Marketing Strategic » Timisoara

Despre Claudiu…nu stiu cum as putea rezuma in cateva cuvinte pasiunea lui pentru film, arta si frumos precum si realizarile sale personale si profesionale…este al doilea roman acceptat la cea mai prestigioasa scoala de film din lume, Vancouver Film School!

Lucreaza in vanzari, este freelancer in design / branding pentru a reusi sa isi sustina trasa profesionala spre regie film…un tanar cu o ambitie iesita din comun!

A doua provocare interesanta pentru noi!

Am stabilit impreuna cu Claudiu un prim pas intermediar in atingerea visului sau profesional…sa incepem in urmatorul an aprofundarea laturei de design/concepte de branding dar mai ales sa structuram impreuna implementarea si integrarea acestora in procesul de dezvoltare a unei afaceri prin Marketing Strategic…nu de alta dar drumul sau este plin de provocari iar dezvoltarea abilitatilor sale complementare poate devenii atuul sau principal in sustenabilitatea atingerii scopului final!

Succes Claudiu! Bine ai venit!

De implicarea ta depinde rezultatul urmatorului an…noi, promitem ca nu o sa te dezamagim!

Business Academy » Internship Nr.3: Raul Adonis Raduca

Motivatia prin care Raul a fost selectat in B2B STRATEGY Business Academy 2011-2012:

“Am inceput cu electronica, am continuat cu ingineria software, in prezent sunt product designer iar in timpul liber citesc carti de business. Astfel am descifrat tainele marketingului si brandingului. De asemenea ma intereseaza partea de antreprenoriat, momentan lucrez la un astfel de proiect.

Cred ca programul vostru ar contribui fundamental la dezvoltarea mea pe partea de business. Astfel m-ar aduce cu un pas mai aproape de un succes antreprenorial eventual o pozitie de brand manager intr-o firma de tehnologie.”

Succes Raul!