👑 reDescoperim România 👑

King TRAVEL

@ Radu Fenchea

Dragul meu Plimbăreț 👑

Zilele însorite au început să-ți “încălzească” gândul la vacanță. Ai un dor de ducă, încât te-ai urca în primul autocar ce te duce departe… de casă, de birou, de problemele cotidiene. Eu sunt proaspăt întors din Barcelona, unde am lenevit la plajă, am savurat paella și Sangria. Parcă ai vrea și tu câte puțin din fiecare. Poate că a sosit momentul potrivit să-ți redescoperi propria țară.

Pentru a intra în lumea Destinațiilor Altfel, pentru a transforma fiecare clipă călătoare într-o fărâmă paradisiacă, ai nevoie de un ghid bine pregătit, care să te ajute să înțelegi, să descoperi și să te informezi cât mai bine despre locul, pe care urmează să îl vezi. Chiar dacă Internetul deține toate informațiile, micile secrete pe care le poți afla de la cineva care a fost deja, nu le citești nici online, nici în ghidurile scrise. Eu, Regele Călător ascult povestea ta, călătorule și te ajut să-ți alegi destinația perfectă. Cum nicăieri nu e mai bine ca acasă, România deține secretul vacanței perfecte, care îmbină marea, muntele, aventura și puritatea vieții eco. Peisajele pitorești și diversitatea fac din țara noastră un loc ideal pentru o vacanță de vis.

Prin Maramureș 👑

An de an operatorii de turism identifică locurile cele mai căutate de turiști. Anul acesta Lonely Planet plasează România pe locul nouă în topul celor mai bune destinații de vacanță. Sighișoara, Bucovina, Delta Dunării sau Maramureșul sunt câteva dintre locurile românești extrem de căutate și apreciate de turiști. National Geographic Traveler așează Maramureșul plin de “fainoșag” pe primele locuri într-un top mondial al celor mai frumoase destinații de vizitat, iar Top Gear încoronează Transfăgărășanul pe primul loc în topul celor mai frumoase drumuri din lume.

Nu-ți rămâne decât să ne-ntâlnim și împreună să fim călători prin țara noastră. Autocarul numit “Vacanță-n România” învârte roțile spre peisaje pitorești pline de fainoșag românesc. Îți propun să pornim împreună pe-un picior de plai, pe-o gură de rai și să 👑 Redescoperim România 👑

Te așteptăm 👑
Radu Fenchea 👑
Regele Călător 👑
Travel to ROMANIA 👑

Tags: , , ,

Leave a Reply

More in [ companii 100% româneşti ]
Green Future Snagov Alin Neagu
By the Lake @ Green Future SNAGOV

🌲Cartierul conectat la Stațiunea STRAJA ❄️ @ Green Future Snagov & King Travel 👑

Dimitrie MUSCĂ Combinatul Agroindustrial Curtici interviu
De ce nu se pot asocia românii!?

© 🐷 Ținutul Momârlanilor 🐖 ™

Close