Descoperă Vechea Europă © GENESYS MultiversX

Cum folosim noi universul MultiversX ™!?

Xportal 👈 👉 MultiversX

Evoluție proiect Vechea 👇 👇
Europă © GENESYS MultiversX ™

Tu cum folosești blockchain-ul MultiversX?

MultiversX reprezintă o rețea blockchain avansată, funcționând ca un hub financiar pentru moneda crypto EGLD (aurul digital), oferind securitate și scalabilitate în schimburile comerciale interdimensionale. Cu un accent deosebit pe securitatea realității, MultiversX facilitează tranzacții și interacțiuni într-un mediu interdimensional, menținând echilibrul și integritatea universurilor conexe.

Dacă ai folosit vreodată aplicația digitală REVOLUT, vei deveni la fel de rapid familiarizat cu blockchain-ul MultiversX. REVOLUT este o aplicație digitală conectată la contul tău bancar, care îți permite să trimiți bani în timp real către familie, prieteni și alții, direct de pe telefonul tău. Intrarea în lumea crypto devine extrem de ușoară pentru tine, datorită similitudinii cu acest exemplu simplu.

MultiversX este, asemenea REVOLUT, o aplicație digitală, mai exact, un blockchain – o aplicație digitală disponibilă pe telefonul tău în timp real, și cu costuri chiar mai mici.

Cum folosim noi universul MultiversX ™!? xPortal. Poate fi comparabil cu experiența din industria bancară, cu care ești obișnuit – pentru a accesa banii tăi, fie la bancomat, fie în plățile online, ai nevoie de un card. La fel, pentru accesul în blockchain (aplicația noastră digitală de astăzi – MultiversX), ai nevoie de un card, pe care noi îl numim xPortal – este practic un portofel electronic. Acesta este diferit de un card clasic, oferindu-ți mai multe avantaje, de la transferuri ultra-securizate până la posibilitatea de a păstra, în plus față de opțiunile unui card clasic, atât bani, cât și NFT-uri – active digitale ce vin cu beneficii complementare mult superioare industriei bancare clasice. xPortal este, de fapt, o aplicație software care îți permite să-ți ții în siguranță monedele digitale. Fiind utilizat într-un mod similar cu un portofel tradițional, pe care îl folosești pentru a-ți păstra banii în numerar sau digital cu ajutorul cardurilor clasice, este denumit “portofel digital” xPortal 👈 👉 MultiversX

G E N E S Y S 👇
Evoluție proiect
© MultiversX

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

More in Digital » Pull Marketing
Crypto Blockchain NFT Colectia Europe Genesys Ordinul Dragonilor
Evoluția tehnologiei Crypto Blockchain NFT

Smart Contract RUST ₿ GUVERNANȚĂ DAO

Vanzari 2016, Daniel ROSCA
Marketing Online fără LIMITE

Vezi soluția AI truda.io 360 ° limitless.ro

Close