Mai multe 🔥 statistici digitale 🔥

A patra iarnă crypto ❄️

C R Y P T O ❄️ U P D A T E

Au fost blocaje în 2011, 2013, 2017 și acum în 2022. Dacă ești nou în cripto, felicitări pentru primul tău ciclu, a patra iarnă în crypto… un fel de “winter is coming” din celebrul Game of THRONES.

Să presupunem că suntem în anul 1999 și ești încântat de năzdrăvenia numită „internet”. Dacă ți-ai pierdut interesul în timpul prăbușirii dotcom din anul 2000 (* a revealing look at the dot-com bubble of 2000 — and how it shapes our lives today), ai ratat un ciclu o dată la o generație pentru a construi lucruri precum rețele sociale, streaming video, telefoane mobile, cloud computing etc.

Nu lăsa căderile de preț sa îți influențeze imaginea de ansamblu! Ai numai de pierdut! O tehnologie extrem de relevantă în segmentul crypto / blockchain este NFT care reprezintă de fapt o actualizare a strategie de marketing și în același timp și a celei de vânzări.

Creatorii de conținut NFT

Anul trecut, aproximativ 23.000 creatori NFT au făcut colectiv ~ 4 miliarde USD. În medie, 174.000 USD per dezvoltator. Raportul “The Milk ROAD” compară aceste date cu veniturile creatorilor de pe Spotify YouTube etc..

Facebook: 0,10 USD per creator
Spotify: 636 USD per creator
Youtube: 2,47 USD per canal
OpenSea: 174.000 USD per creator

Blockchain-urile sunt la fel de puternice ca și dezvoltatorii care se bazează pe ele, iar Ethereum este în mod clar în frunte cu ~ 4k dezvoltatori activi în fiecare lună. Solana este a două rețea blockchain cu ~1k dezvoltatori activi lunar. Toate aceste cifre sunt EXTREM de mici. Pentru referință, Roblox are 345.000 de dezvoltatori de aplicații care câștigă sume importante de bani dintr-un joc pentru copiii care încă mai cred în zâna măseluță.

VIITOR

Mulți creatori de conținut se vor îndepărta de la utilizarea platformelor precum Youtube, Spotify și Instagram și o să migreze spre universul NFT odată ce această nouă industrie o să se maturizeze. Mulți dintre dezvoltatorii de jocuri vor intra in era web 3.0 și vor lansa propriile jocuri în lunile următoare. DAO, NFT și rețelele sociale descentralizate sunt următoarele în rândul tehnologiilor care vor exploda în industria crypto.

Prețul de intrare în industria NFT este la cel mai scăzut nivel posibil fapt ce doar poate să te bucure în perioada imediat următoare… poate cea mai sigură investiție din toate industriile dacă facem referință la acest buyIN / prețul de referință raportat la sistemul monetar FIAT.

360 °

✨ DOWNLOAD
Portofel MAIAR

The snows of the GETÆ
❄️ winter is coming ❄️

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Digital » Pull Marketing
Logo Valea JIULJUI reBranding Povestea Locurilor
Managementul Comunităților

Povestea Locurilor, managementul comunităților din Ținutul Momârlanilor.

Urs Lead Generation B2B Strategy
Universul Digital

🔥 Storytelling versus NFT / Metaverse 🔥

Close