360 ° Strategie Turism HUNEDOARA

Salvați Sarmizegetusa REGIA

Capitala GETÆ

Sarmizegetusa REGIA 😢
Indicatori de performanță

0.00797445614 % pondere în 😢 PIB-ul Judeţului 😢 Hunedoara @ Radu Barb 😢 Aproximativ 75.000 de turişti au vizitat anul acesta cetatea dacică Sarmizegetusa Regia, din Munţii Orăştiei, mai mult cu 5.000 de persoane comparativ cu anul 2020, relevă datele Direcţiei Generale de Administrare Monumente şi Promovare Turistică (DGAMPT) Hunedoara.

Anul acesta fosta capitală a Daciei a fost vizitată de aproximativ 75.000 de oameni, context în care am reuşit obţinerea unor venituri de circa 1,1 milioane lei din valorificarea potenţialului turistic al acestui monument UNESCO. Încasările realizate sunt cele mai mari de la momentul preluării cetăţii Sarmizegetusa Regia în administrarea Consiliului Judeţean Hunedoara“, a declarat, pentru AGERPRES, directorul general al DGAMPT Hunedoara, Radu Barb.

Cei mai mulţi vizitatori ai monumentului istoric au fost în anul 2019, înainte de pandemia de coronavirus, când pe poarta cetăţii au intrat 77.000 de turişti. Sarmizegetusa Regia poate fi vizitată pe tot parcursul anului, în perioada de iarnă (1 decembrie-28 februarie) programul fiind stabilit între orele 10,00-15,00, cu ultima intrare a vizitatorilor în sit la ora 14,30. Cetatea dacică Sarmizegetusa Regia a fost preluată în administrarea CJ Hunedoara în anul 2013, de atunci fiind instituite mai multe măsuri de protejare şi punere în valoare turistică a monumentului UNESCO. Situl are acum un regulament de vizitare, drumul de acces a fost refăcut şi este asigurat un serviciu de pază dotat inclusiv cu echipamente de supraveghere video. AGERPRES/(AS – autor: Sorin Blada, editor: Karina Olteanu, editor online: Gabriela Badea)

😢 0.00797445614 % 😢

Aproximativ 75000 de vizitatori ori 15 RON biletul de intrare / curs € mediu 4.95 = 227272 €. 227272 € ori 100 / 2850000000 * PIB-ul Județului Hunedoara = 0.00797445614 %. Sintetizând, 0. Adică cel mai important obiectiv turistic din România are pondere ZERO în nivelul de trai al locuitorilor din județ. Nu mai mințiți poporul cu televizorul. ZERO!

Radu BARB, demisia!

O societate civilă responsabilă și un mediu de afaceri într-adevăr conectat la realitățile economice trebuie să ofere suport mediului politic pentru a închide un cerc de multe ori vicios. Din punct de vedere personal eu consider că așa am procedat în momentul în care am înaintat petiția către CJHD, petiție în care am introdus deasemenea soluția… având în vedere situația curentă din nordul Județului, turism de tranzit / bilet de 15 RON / principalul obiectiv turistic al României, Sarmizegetusa REGIA, am anticipat dezastrul care urmează la Consiliul Județean HUNEDOARA și implicit în tot Județul prin decizia lor de a lua în administrare alte cetăți Dacice, pentru cititor, multiplicarea unei găuri neagre de cheltuit bani într-o administrație aflată evident în imposibilitate de a genera schimbarea strategiei de turism de tranzit… răspunsul venit de la acest Radu Barb vă las pe dumneavoastră să îl analizați, de toate și nimic concret la pericolul iminent pentru Consiliul Județean HUNEDOARA.

Radu BARB, demisia! Te rog personal să te alături Domnilor Andronache și Vasilescu în tribună, prin demisie de onoare, în calitate de spectator! Rezultatul lor, Castelul HUNIAZILOR – o relicvă d.p.d.v. economic… este chiar mai bun decât al tău 😢 0.00797445614 % 😢 pondere venituri Sarmizegetusa REGIA în PIB Hunedoara. Daniel ROȘCA

PS: fără Valea JIULUI, nu există decât turism de tranzit în HUNEDOARA, iar Valea JIULUI este 100% în afara atenției CJHD și a entității de promovare a județului a cărui nume se schimbă din an în an… la mulți ani HUNEDOARA!

Tags: , , , ,

Leave a Reply

More in R⊕Mania's Lost Heritage
Legenda Pelasgilor CHINA EGIPT ROMANIA GRECIA
Legenda Pelasgilor 🇷🇴

reBranding 🇷🇴 România 🇷🇴

http://b2b-strategy.ro/b2b/wp-content/uploads/STRABUNII-DACI-Decebal-by-TORA.jpg
Dovezi ale continuității multimilenare 🇷🇴 a neamului românesc.

360 ° ⚔️ GETÆ ⚔️

Close