Centura de siguranţă pentru maşini a apărut abia în anii ’50!

Testarea siguranței [ NCAP ]

NCAP

European New Car Assessment Programme este o organizație sprijinită de multe guverne europene, care se ocupa cu testarea siguranței oferită de automobilele noi. A fost fondată în 1997 și a testat numeroase modele din toată lumea… VOLVO 5 ***** NCAP definește strategia de marketing ideală!

Testează, inovează & iar testează… !

Excact cum face și VOLVO din ’73 testează intern și extern rezultatul propriului proces de inovație și înbunătățește continuu produsul său, mașina, pentru tine. În aceași direcție trebuie și tu la rândul tău să îți testezi ideile, să anticipezi cum o să reacționeze competiția la criza care urmează… și binențeles să treci la acțiune, să implementezi cu scopul de a recalibra.

Recalibrarea strategiei de marketing este un proces continuu!

Conştientizezi avantajele marketingului dar nu doreşti să-ţi angajezi propriul marketer? Noi funcţionăm ca un departament de marketing extern. Orice proces de creştere trebuie început cu o evaluare completă şi obiectivă a situaţiei actuale. Un audit al eforturilor de marketing este o analiză atât a mediului extern de marketing cât şi a obiectivelor, operaţiunilor şi eficienţei pe plan intern. Suntem propriul tău laborator de strategie B2B » B2C, creaţie, testare şi implementare a soluţiilor pentru durerile din afacerea ta.

Oferim clienţilor noştri posibilitatea de a nu plăti un salariu, ci doar costuri deductibile:

360 °

Click to Tweet ♦ VOLVO NCAP
♦ 5 ***** Centura de siguranţă NCAP ♦
♦ Business Etiquete S K O D A Superb 2019 ♦ 😉

Stationary reSTART Energy Manual Brand 1

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

More in Inovație
the FUTURE of ENERGY RED Restart Energy
Personalized Energy

reSTART the FUTURE of ENERGY

Business Model Strategy by B2B Strategy Romania
[ business model ]

360 ° Lead Generation Strategy Model

Close