Vezi mai mult despre strategie în turism.

Strategia națională a României pentru dezvoltarea turismului

De 4 ori mai slabi vs Bulgaria…

Sărăcie și depopulare – marcă înregistrată PSD Hunedoara

Deşi Guvernul României şi-a demonstrat susţinerea pentru dezvoltarea acestui sector prin ajustarea unor politici, precum şi prin reduceri fiscale şi stimulente financiare, statisticile arată că există încă foarte multe oportunităţi de valorificare a potenţialului României în domeniul călătoriilor şi turismului. În ultimii trei ani, România a înregistrat o creştere de 44% a sosirilor internaţionale, ajungând la un număr de 2,7 milioane * Bulgaria – 9,8 milioane. Cu toate că această creştere este impresionantă, ţara noastră înregistrează, totuşi, unul dintre cele mai slabe rezultate din UE28. Analizând oferta turistică, piaţa şi programele de marketing ale ţării, mai mulţi experţi în domeniu au concluzionat că România deţine un mix bogat de obiective turistice medicale, balneare, naturale şi culturale unice, de clasă mondială, gata să fie valorificate…”

Sintetizând, suntem de 4 ori mai slabi decât bulgarii, iar Valea JIULUI o să dispară curând. Sărăcie și depopulare – acesta ar trebui să fie sloganul PSD pentru 2019!

Castelul Huniazilor – o relicvă economică…

Dacă ne urmărești povestea ai înțeles până acum de ce Castelul Huniazilor este o relicvă economică… și cum se poate revitaliza această relicvă. Astăzi discutăm despre o relicvă și mai mare. Toată strategia de turism a României. 229 de pagini despre nimic. Dacă în primul caz discutăm despre 6.5 miliarde de euro infuzie de capital pentru un județ care are menirea să salveze în primul rând o întreagă zona poziționată spre depopulare și șomaj – Valea JIULUI, în cazul de astăzi discutăm despre ROMÂNIA și în mare parte despre același trend – sărăcie și depopulare. Vezi mai mult: Strategia națională a României pentru dezvoltarea turismului – Volumul 1 * 159 de pagini & Volumul 2 * 68 de pagini… Castelul HUNIAZILOR – o relicvă d.p.d.v. economic… Doar o singură dată NU mai VOTA roșu!!! Fata babei şi UDREA – fata moşneagului

Tags: , , ,

Leave a Reply

More in Strategie B2B » B2C
Fonduri nerambursabile STRUNGARIU 2
Fonduri nerambursabile

* noi te ajutăm doar cu planul de afaceri - planul de marketing.

Primarul EVENTE brand
Rumburak cel agresiv…

360 ° atelier route to market

Close