Susţine ADN-ul românesc!

Avram IANCU, omul anului 2017!

100 de ani
de la Marea Unire
,
o campanie pentru
susținerea ADN-ului românesc.
@ Avram Iancu

* pachet sponsorizare
LEGENDAR

România poate da „Omul anului 2017“! La capătul unui sezon în care Simona Halep a ajuns pe locul 1 WTA, un sportiv mult mai puţin mediatizat poate da o lovitură fantastică, atât pentru el cât şi pentru întreaga ţară. Avem o şansă istorică.

Avram Iancu campanie 100 WOWSA

Probabil puţini români au auzit de înotătorul român Avram Iancu, cel care a reuşit până în acest moment două performanţe formidabile. Mai întâi, la 30 august 2016 el a reuşit să traverseze Canalul Mânecii fără a avea echipament de neopren. A parcurs atunci distanţa de 62 de kilometri în aproximativ 18 ore.

Apoi, în acest an în perioada 20 iunie – 16 septembrie, sportivul din Petroşani a străbătut fluviul Dunărea de la izvoare până la vărsarea în Marea Neagră, de data aceasta fără costum de protecţie şi fără materiale ajutătoare. Distanţa parcursă în total: 2.860 de kilometri! Cea de-a doua performanţă i-a adus lui Avram Iancu o nominalizare la titlul de „Omul anului“, distincţie ce va fi acordată la 1 ianuarie 2018 de către World Open Water Swimming Association (WOWSA).

Nominalizările se fac pe criterii de specialitate dar marele învingător este desemnat în urma unui vot popular, vot care a început pe 1 noiembrie 2017 și care se termină pe 1 ianuarie 2018. “Eu nu mai pot să fac nimic. Ce am putut eu să fac a fost să dau din mâini de MILIOANE de ori pentru a străbate întregul curs al Dunării, doar în slip, fără protecție termică, pentru a realiza această premieră mondială care a condus la această prestigioasă nominalizare. Acum vă rog să dați și voi din mâini. Da, dragi compatrioți, mingea este la voi în teren și doar de voi depinde felul în care punem România pe hartă. Întotdeauna am zis că nimic măreț nu se realizează ușor, că nimic măreț nu se poate realiza de unul singur și că… doar ÎMPREUNĂ SUNTEM puternici. Da, suntem în fața unui altfel de test de solidaritate, de unitate națională, în urma căruia putem să fim cu toții mândri. Eu vă invit să participați la acest test și să arătăm încă odată, lumii întregi, forța ADN-ului românesc în care cred cu tărie.

Votul se realizează foarte simplu!
Se accesează linkul următor:
worldopenwaterswimmingassociation.com/2017-wowsa-awards

[ susţine ADN-ul românesc ]
* download pachete sponsorizare

[ companii 100% românești ]

Vezi toată P⊕VESTEA @ Ovidiu Slătineanu,
Avram Iancu, Daniel Ene, Alina Iordache, Liviu Lionte.

letstalk@b2b-strategy.ro
* 0744 33 66 43

Click to tweet:

Cred cu #tărie forța în ADN-ului #românesc. #AvramIancu

Tags: , , ,

Leave a Reply

More in [ companii 100% româneşti ]
Gabriela Petcana Ultramarin IE Romaneasca 1920
Un popor fără istorie şi fără valori nu are nici prezent şi nici viitor, fiind condamnat la dispariţie…

Viitorul copiilor noştri este de fapt viitorul nostru... !

Alina Iordache soft skills training pachet 100
[ tare ca piatra ]

Un singur portal destinat românilor, companiilor cu ADN 100% românesc?

Close