Resurse Umane / Antreprenor? / Antreprenoriat. Te-ai saturat de multinationale? Alternativa?

Te-ai saturat de multinationale? Alternativa?

Cariera

Salut,

Nu am cum sa iti dau motivatia care sa te ghideze spre dezvoltare personala si mai ales spre rezolvarea eternei dileme Life vs Work dar am sa incerc sa iti arat o cale care te poate ajuta.

Personal, fiecare din noi, mai devreme sau mai tarziu suntem pusi in situatia sa facem alegeri pentru a compensa dezechilibrul care apare, fie ca este vorba de timp personal limitat si venituri superioare sau dimpotriva venituri limitate si timp personal satisfacator.

De celelalte doua variante, extremele, nu are rost sa amintesc.

Sa “traiesti bine” fara sa faci mai nimic, este ideal, dar din pacate cam rar intalnit.

Sa ai timp limitat corelat cu venituri limitate in opinia personala este o situatie cam pesimista pentru felul meu… nu o dezvolt.

Timp personal? sau Cariera = Stabilitate?

Daca ai reusi totusi sa le obtii pe amandoua?

Personal, in calatoria proprie, singura varianta viabila pe care am identificat-o este aceea a antreprenoriatului.

Nu este o cale usoara si de multe ori cel mai greu obstacol esti chiar tu si limitele proprii pe care reusesti sau nu sa ti le depasesti. Iar ca sa le depasesti de multe ori impulsul vine din exterior si este extrem de intens.

Acum 3 ani, in momentul in care am decis sa parasesc mediul multinational din Romania am fost supus unui impuls, as zice violent prin prisma starii personale de confort extrem de avansata in care traiam.

Am realizat ca timpul personal nu exista, fapt ce in sine nu era pe moment o mare tragedie, ghidat de pasiunea personala pentru oameni si pentru Business Development cu finalitate in cariera.

In schimb, catalizatorul schimbarii a fost familia suprapusa provocarilor personale de dezvoltare in cariera.

Life vs Work?

Calatoria ce a inceput, nu este terminata, nu a fost usoara dar cu siguranta satisfactiile sunt diferite si as spune mult mai intense decat in varianta de dezvoltare pe care am abandonat-o.

Daca activezi in Business Development – Vanzari, Marketing, Training, Consultanta, Coaching la nivel de Senioriat, te invit in calatoria personala inceputa pe care am concretizat-o in pozitionarea B2B STRATEGY, calatorie pe care o extind la nivel national incepand cu ianuarie 2012.

Daca activezi in orice alt domeniu si poti recomanda un prieten iti vom multumi si noi si el!

Pentru ca ne urmaresti si pentru ca speram sa reusim sa aducem constant un zambet pe chipul tauin cazul in care profilul tau personal nu se incadreaza in tipologia de colaborator pe care o cautam te invit sa revii aici, “daca nu oferi este aproape imposibil să obtii”, pentru surprizele pe care ti le pregatim.

Poti sa analizezi calatoria la care te invitam aici.

Iti promit ca o sa fie cel putin interesant!

Multumesc pentru timpul alocat si pentru ca facilitezi extinderea calatoriei la nivel national.

Daniel

Tags: , ,

One Response

  1. Ora Exacta says:

    Navigand pe netul din Romania iata ca am nimerit pe pagina dumeavoastra.
    Nu ma pot abtine sa nu zic ca sunt placut surprins de calitatea informatiilor de pe aceasta pagina si va doresc cat mai mult succes!

Leave a Reply

More in Work & Life Balance
Work & Life Balance Daniel Rosca
Cine iti “traieste viata”?

Follow work & life balance on pinterest.

Close