Follow work & life balance on pinterest.

Cine iti “traieste viata”?

“Life is really simple, but we insist on making it complicated.” Confucius

Salut, Numele meu este Daniel Rosca si vreau in primul rand sa ne cunoastem! Balanta dintre viata ta si ce trebuie sa faci ca sa poti sa o traiesti cum vrei trebuie sa fie echilibrata? LIFE & WORK = BALANCE?

Oare este corect? Nu ar trebui sa fie mai simplu, LIFE = WORK?

Sunt un alt om din multimea din jurul tau care a decis in urma cu trei 3 ani sa isi traiasca viata fara limitari sau delimitari prin evolutia din mediul multinational autohton catre sfera antreprenoriatului in consultanta.

“Sa fii platit pentru ceea ce esti” fara sa simti ca exista o delimitare Illuminated Mind.

Cum ar fi daca ai reusi si tu sa traiesti din pasiunea ta? Pentru a atinge nivelul in care sa traiesti din pasiunea ta in primul rand trebuie sa incepi de la a invata sa te vinzi, fie ca este vorba de propria ta persoana, de abilitatile tale sau de produsul final, compania TA! Iar ca sa poti sa reusesti sa te dezvolti, uita-te in jurul tau, sunt numai diferentiatori ai celor ce au reusit!

Probabil te intrebi care este scopul acestui blog?

Unul din principiile dupa care ma ghidez atat in afaceri cat si in viata personala este acela conform caruia “daca nu oferi este aproape imposibil să obtii.”

In consecinta te invit sa asimilezi informatiile de aici pentru un transfer mai usor catre urmatorul nivel din dezvoltarea personala. Chiar daca esti doctor, lucrezi in IT sau ai propriul business in momentul in care o sa parcurgi usor informatiile de aici o sa fii mai aproape de urmatorul nivel.

In schimb, vreau de la tine doar interactivitate, fie ca discutam de feedback pozitiv sau negativ.

Pentru ca evolutia este un proces continuu si imi doresc sa evoluez impreuna cu tine.

Iti sunt familiari termenii?

5C, 4P, Pozitionare, Branding, SWOT, PEST, Identitate vizuala, Customer Loyalty, Brand Loyalty, Logo, Slogan, Atribut Brand, Perceptie consumator, Nivel subliminal client, Cale spre piata, Credibilitate;, Cultura, Personalitate, Valori, KPI, ROI, SKU, Statistica, Blue Ocean Strategy, Red Ocean Strategy, Inovatie, Creativitate, Performanta, Scalabilitate, Marketer, Brand Engagement, Profit?

Chiar daca esti avocat, medic, profesor, student, inginer, contabil, notar…pentru dezvoltarea personala o opinie utila… INVATA SA TE VINZI!

Te invitam constant aici sa asimilezi o abordare diferita in dezvoltarea personala.

Incantat de cunostinta!

* eu traiesc din pasiunea mea, tu?

* invata cum… sa traiesti din pasiunea ta! #totulestemarketing!

Tweet: “Cine iti “traieste viata”?
Invata cum sa traiesti din pasiunea ta…

B2B vs B2C? Expertiza profesionala fondator Agentie B2B Strategy, Daniel Rosca, LI:

+40744336643 | roscadaniel@gmail.com | office@b2b-strategy.ro

[vCitaMeetingScheduler]

Tags: , , ,

Leave a Reply