Antreprenor? Cariera? Dezvoltare personala? Principalul beneficiu pe care il oferim este procesul de transfer catre antreprenoriat! Ai o strategie de dezvoltare personala?

Cariera

Dezvoltare Personala 2013

Te intereseaza un proces de Dezvoltare Personala? Antreprenor?

In data de 01.02.2012 am incheiat procesul de recrutare inceput in decembrie 2011 aici. Va multumim pentru interesul acordat!

Pagina de mai jos o sa ramana valabila si o sa reprezinte modalitatea diferita de prezentare a posibilitatilor de dezvoltare personala in cadrul echipei noastre.

Suntem insa in cautare continua de consultanti in consecinta, pentru procesul de dezvoltare personala propriu, te invitam sa tinem legatura prin urmatoarele 2 posibilitati:

Pentru oportunitati in Executie Operationala si Strategie poti sa ramai direct in contact urmarindu-ne pe BestJobs.

Deasemenea, pentru optimizarea procesului de dezvoltare personala poti sa analizezi in blogul nostru de strategie opinia B2B STRATEGY accesand: Dezvoltare Personala. Cariera. Pozitionare

Salut,

Incepand cu ianuarie 2012 avem intentia sa ne extindem aria de activitate cu interes de dezvoltare regionala in Centru si Bucuresti.

Ne intereseaza odata cu largirea ariei de activitate sa extindem si portofoliul de consultanti in executie care sa intregeasca structura echipei noastre!

Te invitam alaturi de noi la un proces de Dezvoltare Personala!

In ultimii 4 ani, in proiectele de Turnaround & Interim Management efectuate pe latura de executie operationala definita prin angajamentele de externalizare avute cu clientii nostri:

Interimat Management Departament Marketing
Interimat Management Departament Vanzari
Externalizare Proces Training Companii

…colaboram cu 5 consultanti externi interesati de dezvoltare personala, locati in Timisoara, in functie de tipologia clientului si de expertiza acestora, sau recrutam direct pentru client.

Pana in Ianuarie 2012 avem intentia sa finalizam o lista scurta de potentiali consultanti pentru dezvoltarea operationala viitoare a clientilor nostri definita la nivel Strategic si Tactic de catre echipa B2B STRATEGY cu translatie la nivel Operational prin executie de catre urmatorul profil personal de candidat interesat de dezvoltare personala, descris mai jos.

Ne intereseaza:

minim 5 ani experienta la nivel de Middle Management in B2B, B2C
interes de dezvoltare personala catre sfera antreprenoriatului
integritate
capacitate de executie operationala excelenta
persuasiune
gandire analitica
mobilitate
flexibilitate

In urmatoarele orase:

Sibiu Update Februarie 2013!
Cluj Napoca Update Februarie 2013!
Bucuresti

Atentie! Nu este un anunt de angajare!

Vei lucra ca si consultant alocat pe proiect iar remuneratia ta o sa fie achitata prin contract de management intre B2B STRATEGY si entitatea ta juridica.

Beneficii:

Vizualizeaza pe urmatoarele doua link-uri tipologia de proiecte pentru care ne intereseaza sa te cunoastem:

Interimat Management Departament Vanzari & Implementare concept Marketing Strategic – Industrie IT (proiect efectuat de Strategic, companie din grupul nostru de firme), vezi link.

Interimat Management Departament Vanzari – Industrie Indoor Advertising, vezi link.

In opinia noastra, cel mai mare beneficiu care poate sa iti revina din colaborarea propusa in aceasta forma este procesul de dezvoltare personala pe cale ti-l propunem prin aceasta etapa intermediara de trecere in sfera antreprenoriatului.

Opinii utile:

Nu ne trimite background-ul tau profesional kilometric, nu o sa il citim.

Trimite un scurt link catre profilul tau de LinkedIn si o descriere a diferentiatorilor tai.

Contacteaza-ne direct Daniel Rosca, LinkedIn, sau cu un telefon, dar numai dupa ce ne formezi initial o imagine preliminara despre tine.

Poti deasemenea sa ceri o referinta despre noi direct persoanei recrutate pentru pozitia operationala din proiectul de Tournaround Management din industria IT Hardware aici si sa finalizezi de studiat propunerea prin analiza studiilor de caz.

Asteptam sa te cunoastem!