Design Ambalaj? “I don’t design clothes, I design dreams.” ~ Ralph Lauren. Design de ambalaj integrat in Strategia de Marketing?

Design de Ambalaj

ad. design ambalaj

Design ambalaj integrat in strategia de marketing?

Totul incepe de la auditul brandului… * 100 gratuit?

Rolul design-ului de ambalaj:

In Mixul de Marketing / Promovare, Design-ul de Ambalaj este una din primele forme cu care interactioneaza prospectul afacerii tale. Translatia diferentiatorilor se realizeaza in mare parte prin acest mediu de comunicare.

Integrarea in strategia de marketing a notiunii faciliteaza constructia personalitatii brandului si are rolul de a transmite eficient beneficiile la nivel emotional ale produsului.

Costuri si abordare integrata:

Poti analiza structura procesului » Design de ambalaj » integrare in strategia de marketing a producatorului din industria FMCG / Food, Agil, +10% crestere Cifra de Afaceri » 15 milioane de euro:

Studiu de caz Design Ambalaj. Producator Agil. Timisoara

Transmitem mai departe diferentiatorii nostri definiti prin structura procesului de dezvoltare Brand Equity optimizata la nivelul capabilitatilor de expertiza, atat in marketing strategic cat si in vanzari.

Costul in marketing este ceva de multe ori relativ si este destul de greu de anticipat o returnare a investitiei prin repozitionarea design-ului de ambalaj.

Ne place insa sa credem ca o sa iti dezvoltam principalul mediu de comunicare al companiei!

Proces rebranding gratuit? Nu ezita, contacteaza-ne! Fara obligatii!

Rebranding

4P vs 5C » Ramai informat(a) » Diferentiaza-te… !

B2B vs B2C? Expertiza profesionala fondator Agentie B2B Strategy, Daniel Rosca, LI:

+40744336643 | roscadaniel@gmail.com | office@b2b-strategy.ro