România Educată @ Mihai Vinereanu

Brandul de Țară 🇷🇴

România Educată 🇷🇴

Brandul de Țară România poate fi descris ca o combinație fascinantă de istorie bogată, peisaje naturale diverse și o cultură vibrantă, reflectată în tradiții autentice și oameni primitori. România impresionează prin castelele sale medievale pitorești și orașele pline de viață, oferind o experiență memorabilă prin gastronomia sa delicioasă și vinurile deosebite.

💙💛❤️

Cu o istorie multimilenară ce își are rădăcinile încă din neolitic, România impresionează prin mărturiile sale arheologice fascinante, precum cele de la Cucuteni și Turdaș Vinča (Hunedoara). România păstrează vestigii arheologice impresionante, transformându-se într-o destinație captivantă pentru cei pasionați de istorie și arheologie. Această bogată moștenire istorică se reflectă și în tradițiile autentice păstrate vie în satele pitorești, în arhitectura sa variată, precum și în miturile și legendele transmise din generație în generație, conturând astfel un peisaj cultural remarcabil.

Brandul de Țară @ Radio ProDiaspora

Radio ProDiaspora se alătură Simpozionului Național, Ediția a II-a “Ținutul Momârlanilor” – Un Eveniment cultural de seamă în Valea JIULUI. În perioada 23-24 martie 2024, Valea JIULUI va fi gazda celui de-al doilea Simpozion Național “Ținutul Momârlanilor – Geneza Kogayonului Momârlănesc“, un eveniment de marcă ce reunește personalități importante din diverse domenii ale culturii și istoriei românești. Un moment de înaltă importanță pentru întreaga comunitate culturală și academică din România și nu numai.

România Educată @ Mihai Vinereanu: profesor universitar doctor de pe meleagurile vâlcene, care a trăit și a profesat jumătate din viață în SUA, fiind profesor la „City University New York”, un minuțios cercetător al originii limbii române și un lingvist care are la activ, printre altele, un valoros „Dicționar Etimologic al Limbii Române – pe baza cercetărilor de indo-europenistică”.

🇷🇴 Brandul de Țară @ Mihai Vinereanu 🇷🇴

Brandul de Țară @ Mihai VINEREANU

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Branding / ReBranding
Daniel Rosca Destinatii Vizionare
Modul în care marca își lasă amprenta în istorie

💪🏽 Un brand de succes nu stagnează 💪🏿 El evoluează și se adaptează 💪🏾

Daniel Rosca Destinatii Vizionare
Reputația, parametru esențial în branding – reBranding.

⛏️ Anularea efectelor mineriadelor prin educație 📚

Close