🔥 360 ° ESCROW MEXbay 🔥

ELROND 🔥 Token MEX

MEX token via
Maiar exchange

Tipologia de strategie BLUE OCEAN STRATEGY are câțiva vectori esențiali care dacă sunt analizați, dezvoltați și implementati, încă de pe nivelul de strategie al proiectului au mai șanse să transpună întreaga afacere din oceanul roșu (unde competiția în principal este pe cost) în oceanul albastru acolo unde NU există competiție 🔥

Practic în acest moment dacă analizăm strategia de piață a celor de la Elrond observăm că și-au creat un adevărat ecosistem în jurul platformei blockchain care înglobează portofelul digital Maiar, Tokenul MEX dar și platforma proprie de vânzări de NFT-uri (* în curând).

Bariere de intrare în piață 🔥

Nivelul scăzut de înțelegere a segmentului de piață, al industriei blockchain transferă un impact negativ spre numărul de utilizatori ai tehnologiei. Dacă analizăm mai profund trecem de la blockchain spre rețeaua blockchain Elrond acolo unde portofelul Maiar dar mai ales tokenul MEX au fost create pentru a dinamiza întregul proiect ELROND.

Cu alte cuvinte în acest moment suntem într-un punct în care dacă Elrond ar reuși să stimuleze utilizarea portofelului MAIAR în detrimentul altor portofele crypto și dacă în același timp tokenul MEX ar câștigă în popularitate numărul de tranzacții prin ELROND blockchain, indicatorul de performanță care ar trebui urmărit în perioada imediat următoare.

Generează nevoia
de cumpărare 🔥

Proiectul ESCROW MEXbay este unul ambițios și se vrea a fi o platformă de vânzare / cumpărare bunuri și servicii doar pe MEX (token Elrond). Proiectul vine deasemenea în ajutorul echipei sibienilor de la Elrond ca să susțină utilitatea și adopția token-ului MEX printr-o platformă dedicată. Proiectul ESCROW MEXbay generează de fapt nevoia de utilizare atât pentru tokenul MEX cât și pentru portofoleul digital Maiar și introduce un vector esențial în tipologia de strategie a celor de la ELROND, vectorul Blue Ocean Strategy, unde în viitorul apropiat oricine are un bun de care nu mai are nevoie poate să își genereze venituri în mod absolut gratuit atât prin utilizarea platformei Escrow MEXbay dar și prin procesul de minare al token-ului MEX aflat la început de drum.

Piața crypto MEXbay de vânzări de bunuri noi și / sau second hand poate crește interacțiunile în comunitatatea Elrond care oferă în același timp o șansă de a obține crypto monede (MEX) celor fără posibilități inițiale de investiție financiare.

Oare având această platformă la îndemână, platformă raportată la totalul utilizatorilor de pe rețeaua Elrond din prezent dar mai ales la cei din afara industriei, ar putea ELROND într-adevăr să se poziționeze spre Blue Ocean printr-un proiect al unui terț? Devino și TU fondator MEXbay!

360 °

Investiție MEXbay,
WEB MEXbay Project,
Twitter ESCROW MEXbay.
Click To TWEET “Oceanul Albastru @MEXbay“.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Digital » Pull Marketing
Investiție MEXbay
Omul care s-a împărțit în 100.000 de acțiuni

Investiție 🧠 ESCROW MEXbay 🧠 NFT

the FUTURE of ENERGY RED Restart Energy
ESCROW MEXbay

❄️ a patra iarnă crypto ❄️ MEXbay.info ❄️

Close