40000 de ani vechime … !

Următorul unicorn românesc

Trendul NFT

Elrond, ultimul unicorn românesc.

Despre NFT am mai discutat cu tine aici pe blog acum ceva timp… astăzi o să sărim elementele de bază, noțiunea de crypto sau blockchain și de ce nu eGold sau Elrond, ultimul unicornul românesc.

Valoarea unui NFT

Astăzi o să discutăm despre cum se construiește valoarea unui NFT în timp. Nimeni nu are o rețetă clară, dacă Strămoși au avut o campanie media de lansare genială și unică, plasarea de produs a ajuns până la tablourile din video-ul Subcarpați & Surorile, NFT MONK, următorul unicorn românesc pe care noi îl monitorizăm a ales o strategie de lansare diferită.

A mers pe calea strămoșilor transferând în viitorul digital prin artă unul din cele mai întâlnire motive tradiționale, crucea. Călugărul nostru digital a ales să aducă o paletă cromatică atractivă în marea de pixeli a industriei NFT.

Complementar, nivelul de creativitate merge până la nivelul fiecărui pixel, desenat manual. Practic o colecție de artă digitală în adevăratul sens al cuvântului.

La final înainte să te invit să înțelegi povestea reală a crucii, 40000 de ani vechime , îți mai spun doar faptul că acest călugăr, NFT MONK, a intuit extrem de bine creșterea valorii colecției digitale FOLQR până la momentul în care îți acordă garanția returnării investiției cu un procent de ROI de maxim 250%.

Mâine se lansează seria 2 din colecția FOLQR by NFT MONK, următorul unicorn românesc. Mult succes.

Tags: , , ,

2 Responses

  1. E clar ca NFT-urile vor avea un viitor stralucitor, dar nu stiu in ce masura chiar oricine ar putea trage beneficii de pe urma lor. Nimeni pe lume are sanse mici sa vanda vreodata cativa pixeli, in timp ce o vedeta, ar putea sa vanda o poza cu o piatra pe care spune ca a tinut-o in mana.
    Am auzit ca Subcarpatii au incasat in doar o ora peste 1,5 miloane dolari. Daca vine bearmarket pe cripto, nu sunt convins sa povestea se va mai repeta.
    Oricum, industria blockchain si NFT e doar la inceput, ramane de vazut daca cei care se remarca acum, vor reusi sa beneficieze si in continuare de pozitia castigata.

Leave a Reply

More in [ companii 100% româneşti ]
Recolta de toamnă din Valea JIULUI
Recolta de toamnă

👷 Dublarea locurilor de muncă 👷‍♀️ în Valea JIULUI

Branding de Produs ABATOR Vranceanu
VRÂNCEANU 🐃 Putere din Moldova

EBITDA vs 🔥 Strategy Forecast 🔥

Close