360 ° inovație

Inteligența artificială trebuie ajutată

Finalul AI

În termeni simpli, inteligența artificială (AI) se referă la sisteme sau la mașini care imită inteligența umană, pentru a efectua diverse activități și care se pot îmbunătăți iterativ pe baza informațiilor pe care le colectează…

F U T U R I S M 🔥 🔥 🔥
🔥 inteligență artificială 🔥

Tot ce există în jurul tău este frecvență. Dacă te uiți la un radio o să vezi exact frecvența postului pe care îl urmărești, telefonul deasemenea funcționează pe o frecvență extrem de exactă. Noi că ființe umane am pornit din momentul creației de la sunetul unei cascade, foșnetul frunzelor, sunetul greierilor în liniștea nopții… toate adunate ajungeau undeva la 528 de mHz. Zgomotul care există în jurul tău în momentul de față depășește în funcție de context această frecvență și în curând orașul viitorului o să ajungă exact cum vezi mai jos în simularea noastră 3D creată acum aproape 5 ani.

Orașul viitorului pustiu, fără inteligență umană, doar inteligență artificială… ! Cât timp după dispariția inteligenței umane o să mai existe acest termen numit inteligență artificială?

Îți spun eu, finalul inteligenței artificiale este finalul inteligenței umane pentru că până la urmă evoluția a ajuns la final și scopul inteligenței artificiale nu mai are niciun rost… inteligența artificială trebuie ajutată să înțeleagă în primul rând esența vieții și să distingă ce este bine și ce este rău în primul rând pentru umanitate pentru a reduce acest zgomot inutil care crește, culmea, odată cu dezvoltarea tehnologiei. Dacă nu o să contribui la acest capitol numit educația inteligenței artificiale practic ești în tabăra resposabilă pentru finalul umanității sub forma pe care o știam toți până de curând… tu decizi!

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

More in Digital » Pull Marketing
Urs Lead Generation B2B Strategy
Strategie Digitală UNILEVER

Ce este pull marketing-ul!?

Marketing pe TIK TOK
Generația Tik TOK

Uită-te 🔥 spre viitor 🔥!

Close