Luptele dintre geţi şi romani * muzeul Principia * Tărtăria

100 de ani de la Marea Unire

Buget marketing 2018?

100 de ani
de la Marea Unire

100 de companii
100% româneşti

* proiect #fărăbariere

[ povestea-locurilor.ro ]
De la Muzeul Principia,
prin Cetatea Alba Iulia spre Tărtăria…
(* prima formă de scriere din lume)

Edy Spedition,
* cel mai mare transportator
din Europa de Est
* îţi mai aduci aminte?

Obiectivul principal al părintelui este să îşi pregătească copilul pentru a fi independent. Obiectivul principal unui antreprenor este să-şi pregătească compania pentru a se desprinde de el. Edy Spedition a intrat în insolvenţă în toamna anului 2012, la câteva luni de la decesul principalului acţionar şi fondator, Alin Popa. De ce s-a dărâmat un imperiu de 100 de milioane de euro, cifră anuală de afaceri?

Prin faptul că România se află pe ultimul loc în Europa * pondere turism în PIB, prin faptul că 97% din industrie este dominată de multinaţionale avem toţi de suferit. Toate industriile, toţi antreprenorii români… absolut toţi. Această umbrelă, care este de fapt povestea noastră, influenţează inclusiv diaspora.

Viitorul copiilor noştri este de fapt viitorul nostru! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are ne voie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el. Altfel o să rămână singur în necunoscut… şi indiferent dacă moştenirea ta pentru el înseamnă un apartament sau un imperiu de 100 de milioane de euro, cifră de afaceri anuală, nu o să conteze.

Dacă de mâine aș ajunge ministrul turismului aș închide toate agențiile de turism care nu au minim 51% din cifra de afaceri provenită din aducerea turistului străin în țară, pe limba lor… incoming. De ce? Pentru că nu este normal să exportăm turişti… cu alte cuvinte economiile noastre anuale. Pentru că ar trebui să facă parte din strategia noastră păstrarea capitalului românesc în ţară.

De ce nu exportăm nimic? Compania ta este într-un cerc vicios… De ce? Pentru că DACIA nu mai este un brand românesc, pentru că noţiunea MADE IN ROMANIA este diferită de produsul românesc tradiţional şi cu siguranţă şi structura acţionariatului MEGA IMAGE este diferită. J. Sintetizând, ne propunem în perioada următoare să evidenţiem produsele şi serviciile 100% româneşti şi începem această etapă cu lansarea portalului nostru. Portal orientat spre ADN-ul românesc. Pentru că trebuie să reuşim să ducem mesajul spre generaţia următoare şi trebuie să reuşim împreună să construim 100 de multinaţionale româneşti!

P⊕vestea Locurilor

O să lansăm anul acesta prin eforturi proprii P⊕vestea Locurilor și te rugăm înca de pe acum să incluzi în bugetul tău din 2018 susţinerea companiei tale. Diferit! De la design de ambalaj customizat * ediție de colecție, până la comunitatea noastră, fanii viitori ai companiei tale!

Revenind la turism, P⊕vestea Locurilor te invită la o vizită virtuală prin Alba.

[ luptele dintre geţi şi romani * muzeul Principia * Runele Carpatice / Tărtăria ]

Povestea Locurilor prezinta locurile de vizitat din Alba. Turism Alba Iulia.

Pui de om, dac in Cetatea Alba Iulia

Click to tweet:

[ 100 de ani de la Marea #Unire ]
[ 100 de #multinaţionale româneşti ]

[ susţine ADN-ul românesc ]
* download pachete sponsorizare

B2B vs B2C? Expertiza profesionala fondator Agentie B2B Strategy, Daniel Rosca, LI:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in [ companii 100% româneşti ]
Cum ne respectam partenerii de afaceri @ Carla Rossini Sebes
Eticheta în afaceri @ RAPEL

Demonstrăm respect partenerilor de afaceri @ Carla Rossini

Employee engagement cu Radu Ticiu Banat IT si PICster ™
Satisfacţia angajaţilor @ PICster™

Employee engagement @ PICster ™

Close