Mai mult despre 💪 reputație 💪

Puterea vântului și a apei 🌊

Ștefan cel MARE ⚔️

Cel mai mare strateg ⚔️
⚔️ 🏹 militar al lumii ⚔️ 🏹

Este incredibil faptul că în etnografie încă se păstrează explicația invincibilității lui Ștefan cel MARE care își trage esența la rândul lui de la înaintașii săi, din credința în nemurire (GETAE)! Intrăm pe un tărâm al mitologiei care poate însă să ne ofere logica invincibilității celui mai mare strateg militar al lumii ⚔️

Atunci când moartea este de fapt o trecere puterea în luptă pe care o acumulau strămoșii noștri este o certitudine în privința faptelor de vitejie dar nu tocmai suficientă astfel încât să câștigi 39 de bătălii din 40 în marea majoritate a lor la o proporție de 10-1 vs trupele inamicului.

Dragonul din adâncuri 🐉

Dacă analizăm atent “Colinda Crailor” din ținutul ancestral al momârlanilor o să înțelegem că încă din vremuri imemoriale ajutorul – nevăzut / supranatural, gardienii neamului, încă este (sunt) omniprezent (printre noi) și dainuieste peste milenii prin cuvânt, prin viu grai.

Valtezarul, craiul, omul, gardianul lui Hristos, membru al Ordinului Dragonilor, îl învinge pe Irod prin blestem, prin cuvânt. Practic Valtezar (Melfior, Gașpar și Valtezar, împreună cu brundușii, sunt ocrotitorii ۩ ✞ Ordinul Dragonilor ۩ ✞ lui Iisus.) apelează la ajutorul nevăzut, la gardienii neamului, la 🐉 Dragonul din adâncuri 🐉 🌊 “Iroade Iroade – fulgere – trăznete, să cadă pe ale tale oase” 🌊

Tsunami Storm & Air Power 🌊

Având o documentare istorică solidă în spate, cu niște personaje dezvoltate pe baza sfincilor cvasi-necunoscuți din Valea JIULUI dar la fel de impresionanti cu Sfinxul din Bucegi, corelat cu toate eforturile noastre din ultimii ani care au mers până la dezvoltarea circuitelor spre uriesi și spre digitalizarea Văii JIULUI bazată pe platforma noastră Ținutul Momârlanilor am creat de fapt toată infrastructura necesară de a pune bazele unei lumi virtuale (gaming MultiversX) dublate de aceași lume de dată asta în viață reală (Stațiunea PHARANX).

Modelul nostru de afaceri devine ultra-sustenabil în principal din prisma continuității multimilenare a ADN-ului strămoșesc, continuitate care se manifestă și în zilelele noastre în etnografie prin cuvânt (colinde). În aceași direcție a sustenabilității economice, modelul de afaceri “Ordinul Dragonilor” reprezintă pentru Valea JIULUI transferul de la industria grea minerit – spre industria ușoară – turism, produse tradiționale și mesteșugărit iar pentru România un pas mare spre construcția parametrului esențial din brandul de țară 💪 REPUTAȚIA 💪 De 13 ani construim acest moment. Rămâi alături de noi.

Astăzi despre “RARITY NFT” mai exact despre beneficiile membrilor din Ordinul Dragonilor, prima colecție de NFT-uri din seria EUROPE GENESYS care de fapt reprezintă primul model de afaceri lansat după revoluție care are că principal obiectiv reputația națională și bineînțeles stabilitatea economică a membrilor săi.

După cum urmează:

– 0.0033% VOT DAO / NFT
– discount servicii stațiune
– nopti free Stațiune PHARANX
– acces club 🐉 Ordinul Dragonilor 🐉
– discount Festival RHABON vs STRABON
– Pre-sales preferențial la colecțiile NFT viitoare
– creșterea puterii (%) artefactelor / caracterelor P2E
– discount “Meniu Momârlănesc” (produse tradiționale) livrat la domiciliu

Vezi toată povestea 🌊
Crailor din Valea JIULUI 🐉

🐉 Colinda Crailor 🌊 Brundușii 🐉
🐉 Dragonul care scuipă trăznete 🐉

Rariry Europe Genesys NFT Multivers X Ordinul Dragonilor

Rariry Europe Genesys NFT Multivers X Ordinul Dragonilor

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Branding / ReBranding
MultiversX Elrond EGLD EGOLD Europe Genesys NFT
eGOLD vs EGLD

💪 Reputație EGLD 💪 MultiversX 💪

Blue Ocean STRATEGY Daniel ROSCA
Harta turistică a EUROPEI

Structură Conferință 🔥 Destinații Vizionare 🔥

Close