Vezi toată povestea.

D I A B E T

Despre diabet, puritatea apei
& Blue Ocean Strategy 💦

Astăzi facem un exercițiu practic în domeniul alimentării cu apă și al filtrării corespunzătoare a acestei resurse vitale pentru alimentație.

Rezultatul filtrării apei prin filtre pentru particule aflate în suspensie cum ar fi cele de nisip, filtru pe bază de cărbune activ & un filtru lampă cu ultraviolete se observă în fotografiile următoare unde observăm nivelul de încărcare a filtrului de particule precum și culoarea apei ce provine din acest filtru.

[nggallery id=67]

Blue Ocean 💦
S T R A T E G Y

Mergem mai departe în exercițiul nostru practic și ne imaginăm ce ar putea să însemne pentru alimentația piticilor noștri daca am elimina zăhărul din băuturile carbogazoase uzuale și în același timp dacă am folosi o apă cu un nivel înalt de puritate, fară nitriți de origine controlată!?

Rezultatul final îl alfăm împreună cu partenerul nostru în acest exercițiu de imaginație și în același timp de segmentare (mixul de marketing ideal) pentru două categorii de consumatori: diabetici & copii noștri!

Crește valoarea adăugată pentru clientul tău (elimină zahărul pentru consumatorul cu diabet) și scade costul (siropul natural fără adaos de zahăr alăturat unei ape carbogazoase atent filtrate) înseamnă generarea unui nou produs dedicat unei piețe de consum uriașe (copii noștri & diabetici) sintetizând tipologie de strategie Blue Ocean Strategy.

Dacă adăugăm & câteva cuburi de gheață din aceași apă filtrată rezultă produsul ideal pentru a înlocui zecile de grame de zahăr din răcoritoarele copiilor noștri!

Vezi povestea purității apei din Taia & JIEȚ @ S I F O N P E T R I L A, apa de masă cristalină din Valea HIPERBOREEI, Valea JIULUI, Ținutul Momârlanilor.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

More in [ companii 100% româneşti ]
GETAE Coif PERETU Getic
Elrond ✨ Maiar & EGOLD (EGLD)

Mai multe despre ✨ strategia NFT ✨

FUTURISM predictii marketing 2021
Următorul unicorn românesc

40000 de ani vechime … !

Close