C U C U T E N I 💙💛❤ Meșteșugarii Neoliticului

Daţi un leu pentru CUCUTENI

C U C U T E N I 💙💛❤

Daţi un leu pentru 🏛️ Ateneu 🏛️
vs Daţi un leu pentru CUCUTENI

Mileniul de aur al umanității ♦ inventatorii orașului, prima formă de reprezentare a roții, cea mai veche atestare a SVASTICII, semn solar / simbolul YING YANG folosit pentru prima dată pe temple și vase… revoluția neolitică * piatră vs metale… o societate matriarhală, teocrată, paşnică, iubitoare şi creatoare de artă, care a precedat societăţile indo-europenizate, patriarhale, de luptători din epoca bronzului şi epoca fierului… sintetizând Originea Europei!

Avem în jurul nostru agenții de turism care au intenția să folosească conținutul din portalul dezvoltat din pasiune pentru neam și patrie… avem în jurul nostru școli private care deasemenea au intenția să dezvolte lecții diferite pentru cei mici bazate pe istoria adevărată a neamului românesc… avem în jurul nostru patrioți care ne critică la cea mai mică eroare de traducere a unui citat sau care analizează la sânge conținutul publicat constant și distribuie aceste materiale fiind până la urmă mândrii de ceea ce sunt, de originile lor și de tradițiile multimilenare provenite din străbuni. Avem în jurul nostru o grămadă de oameni nemulțumiți din cauza somnului adânc în care este adâncită Academia Română, cercetătorii și arheologii români…

✨ luminița de la capătul tunelului ✨

Avem în jurul nostru directori generali care au conștientizat falimentul iminent sau dispariția lor de pe piață în mod similar gigantului ADEPLAST… avem în jurul nostru în rețelele profesionale gen LinkedIn peste 10000 de urmăritori constanți începând de la generali de armată, politicieni și până la muzeografi sau ingineri în automotive… toți oameni buni și pasionați de originile lor care însă noua ni se pare că au încetat să vadă luminița de la capătul tunelului.

Astăzi ne-am propus să le dăm tuturor o soluție simplă la toate nemulțumirile lor… NU daţi un leu pentru 🏛️ Ateneu 🏛️ Daţi un leu pentru CUCUTENI 🏛️ pentru copiii voştri care trebuie să viseze, pentru că au nevoie de o ancoră, au nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Ei trebuie să viseze la povestea străbunilor noștri pentru un viitor sigur. Nu vă lăsaţi copiii singuri în necunoscut! Viitorul copiilor noştri este de fapt viitorul nostru! Daţi un leu pentru CUCUTENI!

Echipa Povestea Locurilor

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in R⊕Mania's Lost Heritage
Povestea Locurilor HOW IT'S MADE
🐺 tărâmul lupilor 🐺

🐺 DRACON 🐺 Marele Lup ALB 🐺

The Carpathian Civilization, The Getae – Sons of the Earth
🇷🇴 O X Y G E N 🇷🇴

The fabulous 🏛️ world of the GETÆ 🏛️

Close