🐺 DRACON 🐺 Marele Lup ALB 🐺

🐺 tărâmul lupilor 🐺

🐺 Marele Lup ALB 🐺
🇷🇴 ultra storytelling 🇷🇴

La mulți ani române!
La mulți ani România!

De ziua noastră te invităm la o călătorie virtuală prin 🐺 tărâmul lupilor 🐺 ținutul ancestral al momârlanilor 🐺 ca să redescoperi călare România! Descoperă ținutul pelasgilor sub ❄️ mantia zăpezii ancestrale ❄️

Cu mult înainte de războiul cu romanii, se povestește că în munții sălbatici ce îl adăposteau pe Marele Zeu al Geților se afla un preot, care fără să fie în vârstă, avea pletele și barba albe ca neaua. Credința, curajul și dârzenia lui erau cunoscute nu numai de oameni și de Zeul Zamolxis însuși, ci și de fiarele pădurii cărora le cunoștea graiul trăind cu ele în bună înțelegere.

La îndemnul Marelui Zeu preotul acceptă cu bucurie transformarea întru Gloria Veșnică a Geților liberi în Marele Lup Alb devenind astfel conducătorul în luptă și în timp de pace a tuturor haitelor de lupi de pe cuprinsul Marelui Imperiu Getic. El, Marele Lup Alb, trebuia să vegheze la libertatea Geților și a pământurilor așteptând clipele în care Zamolxis îi va cere ca prin urletul său de luptă să adune haitele de lupi și stăpânii pământurilor, ca împreună, să înfrângă prin luptă și să alunge dușmanii ce râvneau la teritoriul lor. Imperiul Getic este cunoscuț că fiind singurul popor care încă de la începuturi s-a rugat și au ascultat de o singură divinitate supremă, Marele Preot Zamolxis.

360 °

🐺 Marele Lup ALB 🐺
🐴 Tărâmul Lupilor 🐴

Povestea Locurilor HOW IT'S MADE Valea JIULUI

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in R⊕Mania's Lost Heritage
The Carpathian Civilization, The Getae – Sons of the Earth
🇷🇴 O X Y G E N 🇷🇴

The fabulous 🏛️ world of the GETÆ 🏛️

Romania Culori @ Fotografie Adrian Petrisor
Lecția de patriotism

(reSTART) reBranding ROMÂNIA

Close